Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gate. Shop oldalán hogy lehet...

Gate. Shop oldalán hogy lehet visszaküldeni a ruhát?

Figyelt kérdés

Rendeltem az oldalról ruhákat 5 termékből kettő túl kicsi lett.

Kaptam visszaküldési lapot is de az oldalon ha beirom a lapon lévő rendelés számá azt irja ki hogy a terméket nem lehet visszaküldeni. Ez miért van? És vissza lehet máshogy is küldeni? De nem az egész csomagot hanem csak azt a kettőt.

És tapasztalatok alapján nektek mennyi idő volt mire visszautalták a pénzt a számlárokra?

2020. ápr. 24. 19:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és még valami. Olyat lehet hogy kicseréltetem a ruhát a jó méretre ezt visszaküldöm ők meg küldik nekem a jó méretet?
2020. ápr. 24. 19:10
 2/11 Melcsi83 válasza:
Szia! Sikerült kideríteni hogy lehet visszaküldeni? Nekem is lett ami nem jó méretben.
2020. ápr. 29. 17:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Szia. Én irtam nekik gmailen és már másnapra válaszoltak is. Szerintem te is kérdezd meg de nekem ezt irták:

köszönjük üzenetét. Termékcserét sajnos nem tudunk biztosítano, csak a visszaküldött termék árát tudjuk visszautalni.

Legyen szíves kitölteni az online visszaküldési űrlapot, amely a csomag átvételétől számított kb 3-4 nap után kitölthető. Az űrlapot az alábbi linken találja: [link]

Amennyiben a kitöltés nem volna sikeres, legyen szíves felvenni velünk a kapcsolatot.

Amennyiben a termék nem felel meg Önnek szerződéstől való elállás keretén belül az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti.

A csomagot saját költségén legyen szíves visszajuttatni az alábbi címre:

Expandeco- gate.shop,

Vizpart utca 32,

9225 Dunakiliti

A terméket legyen szíves becsomagolni úgy, hogy az ne sérülhessen. A kitöltött űrlapon legyen szíves feltüntetni a bankszámlaszáma IBAN formátumát. Amint a csomag visszaérkezik a központi raktárba a csomagot megvizsgáljuk és visszautaljuk a vételárat 30 napon belül.

Üdvözlettel,

a Gate.Shop.hu csapata

2020. ápr. 30. 01:21
 4/11 Melcsi83 válasza:
Köszönöm! Ahogy olvasom akkor valószínűleg túl hanar akartam kitolteni a visdzalüldést!
2020. ápr. 30. 08:43
 5/11 anonim válasza:

Szia :)

Meg tudnád mondani, hogy mennyibe került a visszaküldés?

2020. jún. 23. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Sziasztok valaki nekem. Is megmondana mennyibe kerult a visszakuldes? Es mennyi ido után küldtek vissza a ruha penzet
2020. júl. 3. 12:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok én utána nem küldtem már vissza mert igazából tetszett a ruha csak szokatlan volt magamon és kicsit szűk volt de nem annyira hogy ne tudjam felvenni bárhova(crop top) szóval ezt nem tudom. Vagy akár emailba is megkérdezheted tőlük, nekem egy vagy két nap után már válaszoltak is. :)
2020. júl. 3. 13:34
 8/11 anonim válasza:
100%
Én 5 terméket küldtem vissza a Magyar Postával, 2046 ft-ba került. Alapból 1800 ft lett volna, de írtunk még rá értéket, illetve elsőbbségi feladást, így jött ki ez az összeg.
2020. júl. 8. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért nem rendelek tőlük mert drága és bonyolult a visszaküldés. :( Pedig nagyon jónak tűnnek a termékek.
2021. jan. 5. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:
valaki megtudja mondani a szállítási költség mennyi mert sehol sincs kiírva csak az hogy mennyitől ingyenes.
2021. nov. 26. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!