Gate. Shop oldalán hogy lehet visszaküldeni a ruhát?
Rendeltem az oldalról ruhákat 5 termékből kettő túl kicsi lett.
Kaptam visszaküldési lapot is de az oldalon ha beirom a lapon lévő rendelés számá azt irja ki hogy a terméket nem lehet visszaküldeni. Ez miért van? És vissza lehet máshogy is küldeni? De nem az egész csomagot hanem csak azt a kettőt.
És tapasztalatok alapján nektek mennyi idő volt mire visszautalták a pénzt a számlárokra?
Szia. Én irtam nekik gmailen és már másnapra válaszoltak is. Szerintem te is kérdezd meg de nekem ezt irták:
köszönjük üzenetét. Termékcserét sajnos nem tudunk biztosítano, csak a visszaküldött termék árát tudjuk visszautalni.
Legyen szíves kitölteni az online visszaküldési űrlapot, amely a csomag átvételétől számított kb 3-4 nap után kitölthető. Az űrlapot az alábbi linken találja: [link]
Amennyiben a kitöltés nem volna sikeres, legyen szíves felvenni velünk a kapcsolatot.
Amennyiben a termék nem felel meg Önnek szerződéstől való elállás keretén belül az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti.
A csomagot saját költségén legyen szíves visszajuttatni az alábbi címre:
Expandeco- gate.shop,
Vizpart utca 32,
9225 Dunakiliti
A terméket legyen szíves becsomagolni úgy, hogy az ne sérülhessen. A kitöltött űrlapon legyen szíves feltüntetni a bankszámlaszáma IBAN formátumát. Amint a csomag visszaérkezik a központi raktárba a csomagot megvizsgáljuk és visszautaljuk a vételárat 30 napon belül.
Üdvözlettel,
a Gate.Shop.hu csapata
Szia :)
Meg tudnád mondani, hogy mennyibe került a visszaküldés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!