Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz a nem vékonypántos szandál...

Gáz a nem vékonypántos szandál? (kép)

Figyelt kérdés

Mivel sajnos bütyköm lett fiatalon, és nem túl esztétikus látvány, nem merek olyan szandált felvenni, aminek nyitott az orra. Sokat jövök-megyek (majd járvány után), így igazán nem is lenne kényelmes. Egy ilyesmi szandál ciki egy nőnek? Eddig nem volt gond, mert a bütyök újkeletű.

[link]

2020. ápr. 24. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
A te dolgod. Nekem nem tetszik. Egyéb minek takarod? Senkit nem érdekelnek a te bütykeid.
2020. ápr. 24. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
ez a szandál sokkal gázabb, mint a lábbütyök
2020. ápr. 24. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy.

Én 70 év alatt betiltanám ezeket a szandálokat (kivéve azoknak akiknek gyógyászati célra írják fel)

Lehet, hogy kényelmes, de csúnya.

2020. ápr. 24. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez amit linkeltél elég ronda, de biztos vannak ennél jobbak is. Egyébként meg, ha a többi ruhád jól néz ki, akkor nem fog mindent elrontani, gáznak meg amúgy sem gáz, legalábbis felőlem mindenki azt hord, amit akar, nem érdekel ha nem a legdivatosabb dolgokat preferálják.
2020. ápr. 24. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van gond, hogy vastag pántos, hanem azzal amit linkeltél. Mármint persze, te dolgod, ha neked tetszik hajrá.

De egyet kell értenem az előttem szólókkal, akik szintén nagymamásnak, régimódinak tartják.

Ez például látszólag ugyanennyira vastag mégis szebbnek találom:

[link]

2020. ápr. 24. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 60 éves és még ő sem vesz fel ilyeneket.
2020. ápr. 25. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez iszonyatosan öregasszonyos.

Ahhoz, hogy a bütyköt eltakarja, nem kell zárt orrúnak lennie, elég, ha a megfelelő helyen vastagabb a pántja

Pl [link]

2020. ápr. 25. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha 70 év felett vagy, akkor jó.
2020. ápr. 26. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!