Zavarna, ha sok különböző ruhád helyett több ugyanolyan darabod lenne csak különböző színben? Megvennél egy ugyanolyan ruhát több színben?
Kevés olyan ruhát látok ami tetszik, olyanból is kevés van ami szerintem jól àll , a kettő együtt végképp ritka...
Évszakonként veszek új darabokat és sosem tudom elkerülni, hogy egy ugyanolyan ruhából több különböző színűt vegyek.... az idei tavaszi ruhatáramban például 4 olyan ruha is van, ami ugyanúgy néz ki csak 2 különböző színben vettem meg (tehát összesen 8 db ruha, de abból csak 4 különböző szabású.)
Engem kicsit zavar, hogy mindig van több ugyanolyan, de mivel nehezen talàlok olyan ruhàt ami tetszik is és jól is érzem magam benne, így ha találok egy olyat akkor megveszem akár 2 különböző színben is.
Érdekelne mások véleménye, mások szoktak-e csinálni ilyet, őket (mennyire) zavarná ez a helyemben.
N
abszolút nem. majdnem minden ruhám ugyanolyan, még színre is, esetleg a cipzár más színű az egyik pulcsin :D
pólóim is szinte ugyanolyan fazonúak(sima t-shirt, unisex, néha van kissé lányosabb izé).
csak egy színt és egy-két fazont hordok évek óta. direkt alakítottam így, mert így érzem jól magam.
Beismerem van minimum 8db fekete trikóm csak van amelyik hosszabb. Alapdarab, na.
Illetve 3 full egyforma vékony fekete kardigánom.
Szerintem ilyen "Basic" ruhából nem gáz, most belegondolsz egy farmer-trikó kombinációt 1000 módon lehet variálni cipőkkel, táskákkal, kiegészítőkkel szóval simán lehet több napig hordani ezt a felállást más variációkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!