Ma szerintetek 4 fokban ilyen dzseki gáz lenne?
Figyelt kérdés
40 perc séta a munkába az út. Ilyen [link] a dzseki. Kijárási korlátozást hellyel közzel betartják sok embert nem látok út közben.2020. ápr. 21. 08:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem a reggeli 4 fokba pont jó! Jobb minthogy megfázz. Délután pedig szimplán leveszed ha meleg van.
Plusz én sok embert láttam mai napig pufi-meleg kabátba.
2/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Ma én egy ettől hosszabb fazonú kabit vettem fel.
3/4 anonim válasza:
4 fokban miért lenne gáz? Akár még hosszabb is lehetne.
4/4 anonim válasza:
Őszintén? Ha fázol, akkor nem tök mindegy kinek gáz és kinek nem? Az a lényeg, hogy ne fázz meg. Ezt úgy mondom, hogy imádok öltözködni, de ilyen dologban nem érdekel az, hogy ki hogyan mit gondol. Ugyan úgy, ha nekem melegem van, nem fogok ezért nagykabátba menni és rosszul érezni magam, mert van aki meg fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!