Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek? Nagyon lányos...

Mit tegyek? Nagyon lányos vagyok alkatilag, és már lánynak is néztek.

Figyelt kérdés
Nagyon lányos arcom van és még a jelenleg hosszabb hajam rá is erősít erre. Most kb. a szám és az állam közé ér a hajam. Régebben a hangom is nagyon gyerekes volt, de szerencsére az már méjült, de nem valami Himalája mértékben. Ha a hajam rövid lenne akkor meg minimum 8 évesnek néznének, mert úgy meg nagyon gyerekesen nézek ki, (már volt rövid hajam). Az ajkam is hatalmas, sokszor szűkítenem kell. Mit tegyek? Akik idősebbek, általában 25+-osok sokszor néztek már lánynak. (Szerencsére magas vagyok, ezért kisgyereknek nem, de már annak is néztek, amikor csak az arcom látták.)

2020. ápr. 19. 22:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nő a bajszom és a szakállam is egyenletesen, de még elég gyenge, ami eléggé furcsán tud kinézni. Ha erősebb lesz, akkor 1000% hogy meghagyom.
2020. ápr. 20. 11:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Jó, lehet hogy leborotválom, azt még nem próbáltam, lehet hogy jobb lenne.
2020. ápr. 20. 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A Himalája az magas, a mély pedig ly-os.
2020. ápr. 20. 16:37
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a helyreigazítást! :-) Biztos imádhatnak az emberek ha a valóságban is, hogy ilyen cinikus vagy. Bizonyára szánt szándékkal írtam rosszul, mert én egy ilyen ki hülye vagyok. :-)
2020. ápr. 20. 17:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicces, hogy egyszer j-vel írtad, aztán ly.

Érdekes.

2020. ápr. 20. 17:50
 16/22 Quorra08 válasza:
100%

Figyelj. Sportolsz valamit?

És nem olyanra gondolok hogy tollas meg ping pong. Mondjuk foci, kosár, vizilabda.

Hidd el hogy a lányoknak az nagyon fontos egy fiúban hogy legyen tartásuk, kitartóak, sportosak legyenek. És a sport ebben segít. Próbálj egy olyan fiús dolgot találni amiben jó vagy és azt a tudást erősítsd. Ne nagyon olvass és igen vágd le a hajad. De ne nagyon rövidre.

Öltözz a szemed színének megfelelően. Egy kék farmer, póló szuper.

Ha kék szemed van kékes póló

Ha barna akkor barna, bézs, homok

Ha zóld akkor, homok, olajzöld, sötétzöld.

A lányoknak nem fog egy lányos fiú bejönni, mert olyan valakit keresnek, akire alkatilag és lelkileg is fel tudnak nézni. Fontos nekik hogy férfias legyél.

Egy kis teszt.

Ezt most találtam ki.

Ugye idén úgy mentél suliba hogy hoszzú hajad volt. Próbáld ki, hogy jövőre nagyon nagy változással mész suliba.

Sportosan, rövid hajjal, jól öltözködve és magabisztosan.

Ez a lányoknak tetszeni fog

2020. ápr. 20. 20:28
 17/22 A kérdező kommentje:
Sportos vagyok, lovaglok és lovas íjászkodok, valamint horgászok. Sokak szerint izmos vagyok és erős. Olvasok rengeteget és próbálok férfias lenni, próbálom a lányokkal is sokat beszélek.
2020. ápr. 20. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Mi az, hogy sokak szerint izmos vagy? Ez egy objektív tény, nem mások véleményém múlik.
2020. ápr. 20. 20:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Jó, az vagyok.
2020. ápr. 20. 21:23
 20/22 anonim válasza:
100%
Linkelj már magadról egy képet lécci! Érdekel h nezel ki🥺
2020. ápr. 21. 03:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!