Nők, ti mit vesztek fel otthon hogy ne nézzetek ki úgy
mint egy zsák krumpli?
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom miért asszociált mindenki arra hogy dagadt vagyok de mindegy.
"„azért egy családanyának nem ajánlanám”
Mert ugyebár egy családanya nem lehet szexi."
Legyen csinos. Tetsszen a férjének! De én igencsak kellemetlenül érezném magam, ha az anyám áttetsző feszülős cicanaciban szaladgálna egész nap. Annál egy normális bikini is szolidabb és kevésbé zavaró számomra.
2020. ápr. 19. 13:10
A feleségem aki anya is,gyakran hord leggingset itthon,és én igénylem is.Azért mert valaki anya,attól még nő és feleség.
2020. ápr. 19. 21:02
Én krumplis zsákot hordok 😂
De ha valamilyen elmebaj miatt szexin akarnék kinézni nap közben, combfixet, harisnyakötőt, csipkebugyit, csipketoppot vennék fel.
Ha ehhez hideg van, akkor combözépig érő fekete zoknit oversized pulcsival, csipkebugyival, melltartó nélkül.
2020. ápr. 20. 10:06
Szerintem nem mindegy, hogy valaki ilyet hord leggings gyanánt:
[link]
vagy ilyet: [link]
vagy esetleg ilyet:
[link]
Különbség van igényesen szexi viselet között és az olyan között, hogy annyira átlátszik, hogy akár már le is vethetné.
2020. ápr. 20. 12:35
leggings, félvállas lezser pólók, vagy trikó bralette-el és lezser nadrággal.
Szeretek néha ilyen "otthoni hanyagul szexi" lenni, néha jól esik pusheen-os hálóingben flangálni de na, néha hadd érezze magát az ember bad bitchnek :D
2020. ápr. 20. 13:01
én semmiben se érzem úgy magam, pedig elég tróger vagyok :D
2020. ápr. 20. 14:45
32 éves családanya vagyok, és itthon 90%-ban kicsit sem átlátszó cicanaci van rajtam, női szabású, hosszabb fazonú (kb seggig érő) pólóval (50 kiló vagyok amúgy, mielőtt még az jönne, hogy a dagadt anyatestemre minek veszek fel ilyeneket). Egy normális minőségű cicanadrág testhezálló, de nem átlátszó. Általában akkor átlátszó, ha valaki kisebbet vesz fel, mint ami a mérete, vagy valami 500 forintos szart.
2020. ápr. 20. 18:27
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én mint egy valamikor volt gyerek is tanusítom, hogy igenis szerettem anyámat néha csinos ruhákban látni (fekete testhezálló nadrág, szép női blúz) pedig rajta meglátszott a 3 gyerek nyoma. De mégis jólesett a szívemnek mert láttam hogy jól érzi magát, hogy egy kicsit adhat magára. Átlátszó leggins meg társai közönségesen néznek ki bármilyen alakú nőn egyébként, szóval szerintem maradjon ennyiben a vita.
20/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon fontos az is, hogy tudd magadról, hogy jól nézel ki. Vagy legalábbis játszd el. Volt egy haverom aki mióta ismerek jóképű gyerek volt, viszont a nőknél nem volt sikere. Aztán volt egy törés az életében és felvette ezt a fent említett viselkedési formát s most nem tudja levakarni magáról őket. Szóval ha számít a külső legalabb annyira számít a hozzáállás is.
Kapcsolódó kérdések: