Milyen komolyabb öltöny-márkák vannak amiket pl banki dolgozóként érdemes hordani?
Most fejezem be a számvitel mesterszakot és kezdek el bankban vagy könyvvizsgáló cégnél dolgozni.
Eddig igazából mindig TESCO-ban és ehhez hasonló helyeken vettem zakót/inget/szövetnadrágot stb.
Most viszont gondolom nem ártana többet beruháznom.
Milyen üzletekben érdemes nézelődni?
Vagy továbbra is megfelelnek majd ezek egy komolyabb helyen is mint pl KPMG?
Szerintem pályakezdőként az is visszás, ha túl magas árkategóriájú a ruhád-cipőd-karórád. Főleg, ha túlöltözöd az interjúztatódat, vagy később a főnöködet.
Inkább egy közepes (alsó-közép) árkategóriát célozz meg szerintem első körben, és ne vásárolj be semmiképpen se tucatszámra, csak amiben az interjúkra, meg az első 12- héten el tudsz menni dolgozni. Aztán várd ki, figyeld meg, ha lesz szimpatikus srác, kérdezd meg tőle, hogy ahová kerülsz, ott a kollégák miben járnak. Tudod, ha Rómában vagy, öltözködj úgy, mint a rómaiak...
Szerintem akár gondolkodj el méret utáni rendelésen is. Nem annyival drágább, mégis sokkal jobban fogod érezni magad benne, és az anyagát is megválaszthatod.
Méret utáni rendelés =/ bespoke, ami egy sokkal magasabb árkategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!