Hogy öltözzek nőiesen, ha férfi vagyok?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok. Szeretnék nőiesen öltözni,de nem bhuzzisan és nem nőiruhakba. Tudom hogy elég paradox,hogy férfiruhában szeretnék nőies lenni de hátha van valami megoldás.2020. ápr. 15. 19:23
11/17 anonim válasza:
3.
A “fiúsan” öltözködő lányok vajon miért élvezik a polgárpukkasztást?
Nekik lehet mert ők lányok? A kérdező meg úgy öltözködik ahogy neki tetszik és jólesik senkinek nincs köze hozzá!
12/17 anonim válasza:
Menj be bármelyik fast fashion boltba, az állítólagos "férfi ruhák" 90%-ban kifejezetten nőiesek.
14/17 anonim válasza:
Miért? Biztos hogy nekem szántad? Nem egészen értem. :)
15/17 anonim válasza:
Lehet kicsit durva volt bocsi:D
Csak a legtöbb "férfi" le nőiesez mindent aminek nem szürke vagy fekete színe van és esetleg szűkített fazonú
16/17 anonim válasza:
Jah, én nő vagyok. :D
De a göncök amiket férfiaknak árulnak, azok még nekem is túl nőiesek sokszor...
17/17 anonim válasza:
Hordj ilyen nacikat mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!