Min kéne változtatnom?
Az utóbbi időben azt vettem észre ,hogy mindenki a vékony kis törékeny cicalányokat szereti :S
még az unokatesóm is ,aki aztán tényleg nem ilyen beállítottságú.
Tényleg ez lenne a titka?
Semmi melle,semmi feneke és mégis tetszik a fiúknak o.o
manapság már ez tetszik nekik?A sok flegma??
Tehát ez a titok? 50kiló,festék,ribancos ruhák?
Szerintem egy husibb lány jobban tetszik a környezetének,mert jó kedve van és nem olyan búval
b*szott,mint a flegma lánykák..
szerintetek??
Az hogy milyen jó kedvű vagy éppen flegma valaki, az nem a testalkat függvénye. Nem kell általánosítani. Az tény, hogy a fiatal pasiknak inkább az a típus jön be, akit leírtál, de ők is változnak majd... Ha jól érzed a bőrödben magad úgy ahogy vagy, akkor ne változtass semmin. Ha olyan pasinak akarsz bejönni, akinek korlátolt az agya és CSAK egy adott típus jön be, akkor válj olyanná, bár ez elég felszínes dolog... Amúgy meg igenis vannak akik a husibb lányokat szeretik. Tapasztalat. :)
20L
Az, hogy valaki csinos meg flegma nem ugyan az. Egy kövér lány is lehet flegma.
Amugy én azt vettem észre, hogy 20 éves kor alatt gondolják úgy a fiúk nagy része, hogy az a szép aki 50 kg. Utána már kicsit megkomolyodnak, legalábbis az én baráti körömben így volt/van.
20/L
én is 50 kg vagyok és nem mondanám magam halál vékonynak, de hát nem is vagyok olyan magas
hát csak 1 menetre kell nekik, az olyan lányokat hosszútávon nem lehet elviselni
Attól, hogy valaki vékony, még nem biztos, hogy "flegma" és "búval b.szott".
(Sőt, ha már itt tartunk, akkor felmerülhet, hogy egy husibb, de alkatával elégedetlen lány sem biztos, hogy mindig annyira jókedvű...)
A tini fiúknak valahogy mindig a vékonyka lányok tetszenek, viszont egy érett férfi már a formás idomokra indul be.
Szerintem ez a pasikba kódolt alapvető "védelmi ösztönnek" tudható be.
Szerintem nem kellene általánosítani, és keseregni sem, mert előbb utóbb úgyis párra lelsz- ha vékony vagy, ha husi.
A savanyú lányokat viszont nem szokták kedvelni a pasik- és ez alaktól független!
ezt most nem azért írtam hogy lehordjak bárkit is:DD
volt már rengeteg barátom nade ez kit érdekel.
jelenleg is van,csak kiváncsi voltam(:
egyáltalán nincs összefüggés a vékonyság és a flegmaság között...ÉS NE ÁLTALÁNOSÍTS!:D
a duci csajok között is van legalább annyi flegma beképzelt rib@anc mint a vékonyabb csajok között.
én vékonyabb vagyok,és pl a dagadt csajok beszólogatása se esik túl jól pl" h jesszus de vékony vagy":D hát ..igen hozzá képest igen:)még jó h nem vagyok velük egy súlycsoportban:)
és nem csak a vékonyabb lányokhoz mennek a pasik 1 éjszakás kalandot keresni,hanem van több duci ismerősöm akiken már a fél város átment(mer ha kapcsolat szempontjából nem akarják őket akkor legalább a szexért legyenek velük egy ideig..),szóval a testalkattól ez teljesen független...
és nem csak a vékony csajok szoktak vakolatot kenni az arcukra,ez ugyanúgy igaz lehet a duci csajokra.és ne felejtsük el h mindig vannak kivételek;)
és az érett pasik között is vannak olyanok akiknek a törékenyebb alkat jön be egy csajon,szóval attól még nem lesz éretlen senki h vékonyabb bnője van.
meg amúgy is mindenkinél a legjobban a kisugárzás számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!