Hány éves kortól lehet tangát hordani, és meddig “ajánlott”?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 14:06
1/11 anonim válasza:
én 11-12 évesen kaptam az elsőt
anyukám a mai napig hord még
2/11 anonim válasza:
Nem mindegy? Addig, amíg jól érzed magad benne.
3/11 anonim válasza:
Ez teljesen az adott személyről függ. Fiatalon biztos hogy vágysz rá, ugye jól gondolom?
4/11 A kérdező kommentje:
Igen :)
2-es, Anyukad hany eves?
2020. ápr. 10. 21:05
5/11 anonim válasza:
13-14 körül kezdik el hordani a lányok, amint kikerekedik a csípő. A felső korhatár is pont ilyen, amíg jól áll.
7/11 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve, inkább az a kérdés, hogy mi értelme van egy pántot egész nap a sheggedbe hordani..?
8/11 anonim válasza:
Egészségügyi szempontból semmikor nem ajánlott (a végbélnyílásból könnyen a hüvelybe kerülnek a bacik a bevágó pánton keresztül). Kényelmi szempontból mindenkinél más. Szerintem nem életkor függő.
9/11 anonim válasza:
Én 15 és évesen kezdtem hordani, és most 44 évesen is csak azt hordom. Próbáltam mást, de nekem ez a legkényelmesebb. Tangák között is van különbség, van olyan amit nem is érzel hogy rajtad van, és van olyan ami tényleg bevág és kényelmetlen. Én mostanában megszoktam egy márkát és azóta nem is hordok mást.
10/11 anonim válasza:
8.
Ez a probléma nem áll fenn férfiak esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!