Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok ezekről az...

Mit gondoltok ezekről az öltözékekről?

Figyelt kérdés

Külföldön most ez a divat? Magyarország miért van ennyire lemaradva?

[link]

2010. júl. 26. 23:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ezek NŐIESEN néznek ki. Ilyet ne várj a magyar lányoktól, nálunk klikkesedés van, vagy deszkás/tornacipős vagy ribancos tini vagy, nincs középút (legalábbis a buta libuskák szerint)!
2010. júl. 27. 09:11
 12/19 A kérdező kommentje:

Ez sajnos igaz. Én igyekszem nőiesen, elegánsan öltözködni, néhányan furcsán néznek, de szerencsére sokaknak bejön.

Szerintem szomorú, hogy eltűntek ebből az országból az igazi nőies NŐK. (A fiatalabb korosztályról beszélek.) Semmi tartás, elegancia, a nőiesség fogalmát pedig átvette a k*rvás, plázacicás öltözék, 2 kiló vakolattal.

2010. júl. 27. 11:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
szeretem ezt az oldalt, mindennap megnézem szerintem vannam olyanok akik nagyon jól néznek ki és nagyon szépek de hát vannak akik kicsit túlzásba viszik. de legalább felvállalják eznis valami:)
2010. júl. 27. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem is tetszenek a ruhak, de mint sokan elmondtak van nehany amelyik nevetseges, vagyis ez az en velemenyem. teljesen egyet ertek veled:) en is noiesen probalok oltozkodni amennyire az ido, penz es az eletstilusom megengedi.
2010. júl. 27. 14:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Óóó én imádom ezeket.Na én ezért szeretnék külföldön élni...mert ott lehetnék önmagam,és nem néznének rám furán.Pölö new yorkba kimehetsz minnie mouse-os jelmezbe is,de még csak rád se hederintek.Itt meg valaki összeállít egy olyan cuccot ami nem tucat és máris nevetség tárgyává válik...mégha jól is néz ki a cucc.Mert itt csak az a jó,ami tucat.:S
2010. júl. 27. 15:34
 16/19 A kérdező kommentje:

Egyetértek!

Szerintem jó lenne, ha mindenki felvállalná az ízlését. Mindig arra gondolok, egy nőnek nehogy már ciki legyen nőiesen öltözködni. Normális emberek számára úgyis a tucat a gáz. :)

2010. júl. 27. 19:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

nem értem mért gondoljátok,hogy kinevetnének itthon ezekkel a ruhákkal.Már most van több lány aki ilyeneket hord :) Énis ide tartozok. Ebayről lehet rendelgetni ilyen ruhákat vagy turiban találsz :) Soha életemben nem voltam se csőgatya deszkás cipő párti,se leggings meg póló párti :D

Meg akkor mivan ha hülyének néznek? Inkább te nézd őket hülyének,mert nekik nincs ízlésük meg saját stílusuk,vagy ha mégis,akkor nem merik felvállalni.

ennyi :)

19L

2010. júl. 30. 00:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem meg soha nem érdekel,hogy mi a "divat",mert nem is értem,ki találta ki ezt és mi alapján lesz valami divatos.Na mindegy,én azt veszem meg ami megtetszik éppen és nincs olyan minden 2.szembejövő lánynak.Azt hordom ami tetszik,nem érdekel ki mit gondol,akkor és azt veszek fel,ami NEKEM tetszik,ha másnak nem...hát ez van=)akár megmondhatja a véleményét is,mindig van hozzáfűzni valóm.Szeretem az egyszerű,nőies,de természetes ruhákat.És a se tud érdekelni,hogy pl van egy pólóm,amit már vagy 5 éve hordok(mert nekem tetszik és nincs kinyúlva).És soha nem vennék latexgatyát,mert okádni tudok tőle,vagy converse tornacipőt,hogy 34567.legyek a városban akinek ilyen van,meg különben is,nem egészséges ilyen lapos talpú cipőben lenni.Tehát nekem van egy véleményem,hogy nekem mi tetszik és én azt hordom.Mást se szólok le,mert épp citromsárgához lila ciőt meg rózsaszín nadrágot vett,ha neki az tetszik,hát hordja=D
2010. júl. 30. 01:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, teljesen egyetértek veled!

Főleg az utolsó 2 hozzászólásoddal.

Maradj(atok) mindig ilyeneket és ne féljetek felvállalni a stílusotokat!

Szerintem ez a fajta öltözködés milliószor szexibb, divatosabb, ízlésesebb mint a (magyar) lányok 90%áé.

Mellékesen Magyarország sosem a divatjáról volt híres...

Úgy értem az itteni emberekhez mindig kb 2 év késéssel jut el a divat.

Ez nem is lenne baj, mert inkább öltözne mindenki a saját alkatának és stílusának megfelelően nem pedig a divat szerint, de az itteni emberek nagyrésze siralmasan néz ki.

Valószínűleg a pénztelenség és ez az egész magyarokra jellemző negatív világszemlélet is közrejátszik, amiért nálunk a divat és az öltözködés az utolsó helyen áll a sorban.

Véleményem szerint ez még 10 év múlva is bőven így lesz, én nem is reménykedem a változásban.

Persze nem hiányzik, hogy a sok ízléstelen de divatosnak hitt amcsi göncöt is átvegyük, de kis igényesség és stílus nem ártana.

Sokan akik azt hiszik stílusosan öltöznek, sokszor ők néznek ki a leggázabbul.

Szóval szörnyű a helyzet, mondjuk ki.

2010. júl. 30. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!