Tetszene nektek egy lány tipikus, hercegnő ruhában?
Hosszú szoknyás, fűzős ruhára gondolok tiarával, magassarkúval, mint a tizennyolcadik században.
18/L
Bocsi de szerintem semmi hercegnős nincs abban a ruhában. 2011-12-ben minden második emo ilyeneket hordott
Amugy viseld bátran ha szeretnéd :)
Szerintem aranyos lenne bár a belinkelt ruha nem a legjobb (de ez csaj az én véleményem)
Ha gothic hercegnő szeretnél lenni akkor van egy halom sokkal igényesebb ruha is ennél mert linkben lévő elég Babybat-es.
Javaslom a mell alatti füzőket
Kényelmesebbek mint egy sima egész melles fűző ruha szerű cucc
Köszi a válaszokat. :)
Én pont egész, mellet takaró fűzőt szeretnék.
Őszintén szólva, nekem nem igazán.
Jobban pártolom, ha egy lány laza, farmer-póló-kockásing stílusú.
Nekem tetszene.
Gyönyörű fotókat tudnék készíteni ilyen ruhákról.
Sajnos nincs ismerősök közt senki akinek lenne.
Nekem nagyon bejön. Tényleg egyéniséget sugall ha ilyen lányt látok.
25F
Nagyon tetszene! Persze biztos sokan furcsán néznének rád miatta, lehet, hogy csak otthon, vagy a világ végén viselhetnéd nyugodtan. Na jó, külföldön azért van pár hely, ahol senki nem problémázik azon, hogy miben vagy.
Egyébként nekem a "modernebb" romantikus ruhák is nagyon bejönnek. Fűző nélkül, egyszerű szabással és térdig érő szoknyával, 21. századi hercegnőknek. :)
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!