Már tavaly ilyenkor lefoglalózták az idei ruhákat!
2020. ápr. 6. 21:25
3/11 anonim válasza:
A járvány miatt nem csak hogy bezártak az üzletek, de a következő hónapokban tartandó esküvőket lefújták, akiknek volt eszük.
2020. ápr. 6. 21:41
4/11 anonim válasza:
"Most jutott eszedbe???"
Hát most jött össze a gyerek, amivel rá tudta venni a palit az esküvőre :)
2020. ápr. 6. 21:55
5/11 anonim válasza:
Fél évvel előtte már le vannak foglalva általában.
2020. ápr. 6. 22:43
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, kb 2 hete döntöttünk úgy, hogy akkor lesz esküvő. Mi ezzel a baj? Tavaly ilyenkor kb még úgy gondoltam hogy gyerekem se lesz sose...
Kedves #4 válaszoló! Miről beszélsz?? A 6. gyermeke érkezik, szerinted mennyire ijedt meg, mennyire kellett rábeszèlni? Őt ez inkább élteti
2020. ápr. 7. 07:44
7/11 anonim válasza:
# 6/: két hete már tombolt a járvány....
Nem vall valami bölcs előrelátásra, hogy ilyen körülmények között rövid távon esküvői dátumot tűztök ki...
2020. ápr. 7. 10:28
8/11 anonim válasza:
6: a pasidnak a 6. gyereke...????
Mind tőled, vagy 5 különböző anyától...???
Anyámborogass! :-D
2020. ápr. 7. 10:29
9/11 anonim válasza:
Hát ha azt írta a kérdező, hogy tavaly még el sem tudta képzelni, hogy gyereke legyen, akkor valószínűleg nem az övéi. Vagy nem tudom, a mai világban lehet hogy már le tudnak gyártani évente 5-öt😀 agyrém. Én biztos nem vállaltam volna ilyen körülmények mellett gyereket, nem még összeházasodni vele
2020. ápr. 7. 13:14
10/11 anonim válasza:
Rendelsz neten fehér alkalmi ruhát. Más megoldás nem lesz, mert minden zárva, menyasszonyi ruháról most nem igazán álmodozhatsz. Vagy elhalasztjátok az esküvőt jövőre. Nem tragédia, mi is így csináltuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!