Megbízható a gate. Shop?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni mert elég jó áron vannak a termékei és van ami tetszene, de nem tudom hogy mennyire megbízható az oldal.2020. ápr. 6. 17:08
21/23 anonim válasza:
Nekem nagyon jók a tapasztalataim! Szinte csak innen rendelek, különösen az egybe ruhák szuperül, és tényleg töredéke ára a boltinak.
Rendeltem tőlük már vagy 20 ilyen ruhát az elmúlt években és imádom őket, összesen hármat kellett Z alakomra korrigáltatnom a varrónővel, de azok sem lettek volna rosszak, csak így még tökéletesebben állnak.
A többi cuccok, leggings, felsők, fürdőruhák, mind nagyon jók és olcsók.
Tényleg csak ajánlani tudom őket!
22/23 anonim válasza:
Én most rendeltem másodjára tőlük, de maximálisan elégedett vagyok. Azt kaptam, ami a képen. A pólók szinte nevetséges áron vannak, nyárra rendeltem 5 db-ot, nyomtatottakat is, rendben volt minden. Méretben is rendben voltak. Máskor is fogok innen rendelni tuti. Előtte az Orsayból rendeltem, nem rosszabb minőségűek innen a pólók.
23/23 anonim válasza:
Maximálisan elégedett vagyok a Gate-val! Villámgyorsan szállítanak és utánvéttel is lehet fizetni náluk. A ruhák méretezése és színe is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!