Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha S-es méret vagyok, attól...

Ha S-es méret vagyok, attól még lehetek kövér?

Figyelt kérdés

Nagyjából minden cuccom S-es, néhány M-es. De akad XS-es is.

Ennek ellenére lehetek kövér? A BMI-m szerint van rajtam 3 kg felesleg, nem sokon múlik, hogy átlépjek a túlsúlyos kategóriába. És én is úgy érzem, hogy már-már kövér vagyok.

Mindenki azt mondja, hogy pont jó vagyok, vagy pedig dundusnak nevez, de semmiképp kövérnek.

Egyébként a méreteim: 152 cm, 54 kg, váll: 102 cm, mell: 83 cm (80B melltartót hordok), Derék: 68 cm, csípő: 92 cm.

2020. ápr. 2. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Van rajtad jó pár kg az biztos. Neked kb 45-46 kg-nak kéne lenned és csak a számok alapján.

Nem tudom, hogy sportolsz-e valamit, hogy mennyi izom van rajtad.

2020. ápr. 2. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezik olyan jelenség, hogy skinnyfat. Ők akik vékonyak, de zsirosak
2020. ápr. 2. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van rajtad néhány kiló felesleg. Én 164 cm vagyok és 52 kg és S a méterem. Szóval szerintem tuti lehet rajtad pár kg, főleg ha nem izom ez.
2020. ápr. 2. 21:44
 4/5 anonim válasza:
hát elég soknak tűnik én 170 centihez nem vagyok ennyi, xs -s rihákat hordok és sportolok is.
2020. ápr. 4. 10:12
 5/5 anonim válasza:
100%

A lényeg, hogy jól érezd magad és szeresd a saját tested. :)

Ha valóban úgy érzed, hogy szeretnél változtatni, akkor találj egy olyan sportos, ami neked tetszik és szereted csinálni. Vagy keress fel egy szakembert, akik egészséges diétát állít be neked.

Ha úgy érzed, hogy nem az étkezés és a sporthiány az oka, akkor lehet, hogy örökölted. Ha az sem, akkor lehet hormonális is. Persze, ez attól is függ, hogy mennyi idős vagy.

De a legfontosabb, hogy érezd jól magad! :)

2020. ápr. 7. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!