Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet tudni, hogy a Zara...

Lehet tudni, hogy a Zara meddig zárt be? És online rendelésnél házhoz szállítás van?

Figyelt kérdés

Nem írnak sehol semmit.

Előre is köszi a válaszokat.

2020. márc. 30. 08:45
 1/9 anonim válasza:
34%
Április 11-ig biztosan, mert addig nem minősül alapos indoknak a ruhavásárlás, tehát nincs értelme nyitva lenni, ha vevő nem mehet be.
2020. márc. 30. 08:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszömöm a választ, ment a zöld kéz.

Én amúgy nem értek egyet ezzel a bolt bezárással de mindegy.

2020. márc. 30. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
A házhoz szállítás üzemel, én is ma kapok csomagot, Lengyelországból. Az más kérdés, hogy dolgoznak-e, így van-e bent bárki aki összekészíti és feladja a csomagot.
2020. márc. 30. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb ruhaboltnak már így is alig volt forgalma, mivel nem most van kedve az embereknek shoppingolni.
2020. márc. 30. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Ha jól olvasom, akkor a kijárási korlátozást kihirdető rendeletben sehol sincs benne áperté, hogy be kellett volna zárniuk. Persze ha végre és helyesen tényleg csak elvétve lézengenek vásárlók a plázákban, akkor felesleges nyitva tartani. Amúgy szerintem ők sem tudják, hogy meddig, szerintem hetekig is eltarthat. Kényszerből, vagy rugalmasságól azért bőven átállhatnak kiszállításra, csak kiszállításra. Ezt sok bolt csinálja, legalábbis így működik valamilyen szinten. Sőt, az eddig kiszálítós boltok, mint például a Garage Store, csak így működik most.
2020. márc. 30. 09:34
 6/9 anonim válasza:
39%

Ha jól olvasom, akkor a kijárási korlátozást kihirdető rendeletben sehol sincs benne áperté, hogy be kellett volna zárniuk.

Talán azért, mert a rendelet az emberek mozgását szabályozza, nem a nyitvatartást, ha nem tűnt volna fel. Fel van sorolva, milyen indokkal mehetsz el otthonról, ebben a ruha, cipő, fülbevaló nincs benne. Ergo, nem mehetsz be a Zarába, Deichmannba, akárhova. Nyitva lehet, de vevő nem mehet oda...

2020. márc. 30. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A házhozszállítás működik. De lehet, hogy többet kell várni a csomagra, pl nem egy hét alatt kapod meg, hanem kettő.
2020. márc. 30. 17:04
 8/9 anonim válasza:
68%

nesze, lepontozók...

Dátum: Mon, 30 Mar 2020 10:04:44 +0000

Feladó: Koronavírus (BM) <koronavirus@bm.gov.hu>

Tisztelet Érdeklődő!

Az állampolgárok csak alapos indokkal hagyhatják el az ingatlanukat, amelynek listája valóban tételesen felsorolásra került a Rendeletben.

Amennyiben egy üzlet úgy ítéli meg, hogy az abban történő vásárlás nem esik a felsorolás hatálya alá (nem alapos indok), attól függetlenül nyitva tarthat, tekintettel arra, hogy ezt a Rendelet nem tiltja és törtéhet benne munkavégzés csak állampolgár nem látogathatja.

Üdvözlettel:

Ügyeleti Központ

2020. márc. 30. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

,,A kormány mai döntése értelmében, kereskedői tevékenységünk ellehetetlenült, így április 11-ig biztosan, a továbbiakban bizonytalan ideig zárva tartanak magyarországi üzleteink." - Inditex vezetőség

Ennyit tudtam segíteni. Mi dolgozók sem tudunk semmit...

Üdv, egy dolgozó.

2020. ápr. 3. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!