Ti is visszaveszitek a téli kabátot?
Figyelt kérdés
Elég hideg volt ma is, csütörtökig pedig teljesen télies időjárás lesz mínusz fokokkal. Szerintem lazán fel fog férni a téli kabát, sőt reggel sál, sapka, kesztyű is.2020. márc. 22. 20:22
1/7 anonim válasza:
Én nem fogom visszavenni. A dzsenkim alá felöltözöm és kész.
2/7 anonim válasza:
Nem. Amennyire hideg lesz, a bőrdzsekim még elég.
3/7 anonim válasza:
Én reggel ki kellett mozduljak, és borzalmasan hideg volt. Utána a második (és igazából mára utolsó) kijárásomnál vettem még egy pulcsit a kabátom alá (pedig eleve pulcsiba voltam, rétegesen) és nyakamra tekertem az óriási sálam. De gondolkodtam kesztyűn is. Hát, mit ne mondjak, rendesen megbámultak (szerintem a sálam miatt, ami tényleg hatalmas). De előtt függetlenül szerintem nyugodtan lehet téliesen öltözni. Ha jól tudom egy ideig fenn fog állni a hidegfront, úgyhogy ha ki is mozdulok a házból (ami picit valószínűtlen) akkor rendesen felöltözök.
4/7 anonim válasza:
Én ma voltam 1 órát kutyát sétáltatni és ugyanúgy öltöztem fel, mint télen 😅
Farmer alá még 1 nadrág (bár ez nem látszik), sapka, sál, teli kabát és kesztyű
Hat, mit ne mondjak, a séta végére azért fáztam 😁
5/7 anonim válasza:
Sajnos a home office miatt nem mehetek sehova, de amúgy ja elég hideg van, kell is a téli kabát.
6/7 anonim válasza:
Holnap vissza is veszem én is, biztos. Ma jól megszívtam. Reggel még napsütésben indultam, 3/4 ujjú tavaszi kabátban, aztán jött a hóesés. Hát, nem volt melegem :/
7/7 anonim válasza:
Én elő szedtem a téli parkamat.
Olyan hó zapor volt hogy még abba is majd bele fagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!