Hogy öltözhetek gengszterként?
Figyelt kérdés
Nem ganxta rapper akarok lenni,hanem maffiozóra hajazó öltezetet szeretnék hordani.Öltönyt nem fogom mindíg hordani de valakinek nincs ötlete,hogy hogy nézzek ki úgy?2010. júl. 25. 20:02
1/10 anonim válasza:
Ebben a melegben csak kiröhögnek:D
2/10 anonim válasza:
:DDD hát figyelj, zsákgatya,sapi,xxxxxles póló aztán go;)
3/10 anonim válasza:
ja de látom,hogy nem gangsta repper akarsz lenni,akkor nemtudok tanácsot adni :D
4/10 anonim válasza:
szivar,öltöny,hátrafésült haj,+ 10-15 kg(láttál már vékony gengsztert?nem,ugye:D),fekete lakkcipő. ilyesmire gondoltál?
ja és fehér/vajszinű kalap.
5/10 A kérdező kommentje:
Én ezt a kérdést komolyan tettem fel.Mellesleg nem vagyok cigány,és nem hordok fuxot.
2010. júl. 25. 20:21
6/10 anonim válasza:
és szerinted az én válaszom nem volt komoly?:( mert én annak szántam.
8/10 anonim válasza:
egyszerű. letöltöd a maffiózók összes évadát és megnézed, abból tanulhatsz. vehetsz fel melegítőt fehér sportcipővel is. de általában sötét öreges galléros póló, sötét ing. elegáns cipő, az sem baj ha kopog és hozzá elegáns fazonú nadrág, de persze ne öltöny anyagból, az nagyon búcsús.
9/10 anonim válasza:
ja és a keresztapát se felejtsd el letölteni:)
10/10 anonim válasza:
gondolom már nem igazán aktuális a kérdés :D
de arany/ezüst nyaklánc, óra, pecsétgyűrű, bördzseki, lakkcipő stb...
Vagy kicsit lazásabba: melegítő nadrág, fölső + sportcipő.
Jah és napszemüveg amilyen jól áll és hátranyalt haj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!