Elegáns karórák, vagy vintage (60/70-es évekbeli) órák között vannak karcalló, esetleg ütésálló modellek? Számomra egy G-Shock nem megengedhetó, túlságosan gyermeteg.
Akkor csak neked, csak itt, csak most.
Újra.
"Számomra egy G-Shock nem megengedhető, túlságosan gyermeteg."
2.-nak.
Tróger melósoknak...ja...gondolom te is valami agyoniskolázott, büfédiplomás álértelmiségi vagy.
Mentősök, katonák, rendőrök, sportolók, vadászok,...IS hordják, mert praktikus.
Sőt! Nálunk több mérnöksrác is, mert használják a funkcióikat. Stopper, időzítő, vízállóság,...
Egyébként - értelemszerűen - azért kérdeztem meg, mert SENKI nem ír. Vicc... Vagyis már egy valaki van, te, aki válaszoltál, de ettől azért sokkal több választ vártam!
Más gagyi kérdésekre jön vagy húsz, erre, ami fontosabb és érdekesebb (elgondolkodtatóbb - tehát ilyen kérdésekre lenne sokkal inkább szükség), mint egy szög egyszerű kiírás, arra meg senki nem akar válaszolni.
Minimum megmosolyogtató.
7.-re.
Mert igazából nem sok óraértő van itt, ráadásul elegáns, de strapabíró óra nem sok van.
ÉN, ilyen célra/ilyen szempontok szerint, egy kvarc szerkezetű, 200-300M vízálló, búvárórát vennék. Zafír üveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!