szerintem a kifutó kollekciót akciózzák le, majd nyár végén-ősz elején jönnek az új gatyák, és biztos lesz bőven közöttük csőnadrág. az ilyen dolgok nem egyik pillanatról a másikra mennek ki a divatból. amúgy engem nem különösebben érdekel, továbbra is fogom őket hordani, mert jól állnak és jól érzem bennük magam.
2010. júl. 25. 15:48
2/13 anonim válasza:
Hát remélem nem lesz divat!
2010. júl. 25. 16:00
3/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem! Már most is egy csomó helyen a nyáriak között is isnkább trapézoak voltak.
2010. júl. 25. 16:12
4/13 anonim válasza:
nem biztos, de engem nem is érdekel, hogy az lesz-e a divat. a lényeg, hogy az üzletek kapjanak csőnadrágokat, mert ha nem akkor valószínűleg kiakadok.:)
2010. júl. 25. 16:28
5/13 anonim válasza:
Én nagyon-nagyon remélem, hogy kimegy a divatból, és végre lesz választék normális trapézos nacikból:)
A csőgatyákról mindig az jut eszembe, hogy mikor én tini voltam, csak a csövesek hordtak olyat, és olyan jót röhögök a túlsúlyos/anorexiás lányokon, akiken ráadásul atom sz@rul is áll ez a nadrág, hogy csak na:)
2010. júl. 25. 16:59
6/13 anonim válasza:
remélem már nem mindenhol csak azok voltak egy időbe 1 hetem is ráment mire találtam normális gatyót
2010. júl. 25. 18:41
7/13 anonim válasza:
A basagatya és a bővebb vagy ejtett ülepű gatyák.
2010. júl. 25. 18:44
8/13 anonim válasza:
szerintem a cső naci örök divat
2010. júl. 25. 19:01
9/13 anonim válasza:
Már nyár eleje óta írják a divatmagazinok, h visszajön a trapéz, egyáltalán nem ciki, meg eddig sem volt az!
lényeg nekem van 3 trapéz, 3 cső, 3 egyenesszárú szoval bármi telepszik rá a " város-divatjára" tudok válogatni..ja meg ami éppen kedvemet tartja:):)
15/L
2010. júl. 25. 19:28
10/13 anonim válasza:
hu remélem marad mert én azt szeretem:) de tőlem lehet trapéz is de ne CSAKazlegyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!