Ez az Adidas Cloudfoam cipő eredeti lehet? Lent képek.
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nem értek hozzá. Már hetek óra nézelődöm cipő ügyben, de a ,,plázás boltok" kínálatában egy se fogott meg. Maximum 10.000 Ft-ot tudnék cipőre szánni. Egy ismerősöm ajánlott egy oldalt, és ott találtam rá.
A szín és forma fogott meg nagyon, ha sima noname lenne talán jobban is örülnék.
Ha nem eredeti és mondjuk ordít is róla, akkor semmiképp nem szeretném megvenni. Mit gondoltok?
2020. márc. 13. 19:26
2/2 ezmarnemfoglalt?? válasza:
Szerintem eredeti, vagy egy jó replika. +eddig amilyen adidas cipőket vettem a legtöbbnek ugyan úgy made in vietnam volt a nyelvére tüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!