Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretitek a tangát vagy sem?

Szeretitek a tangát vagy sem?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és tangát veszek fel nèha. Futásnál a leggings alà. Női tanga kizàrólag. Vélemény? Esetleg privibe?

2020. márc. 12. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Én is hordom futáshoz is, kényelmes és szeretem igy hordani
2020. márc. 13. 05:22
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Nőként gyűlölöm
2020. márc. 13. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
En ferfi tangat hordok hogy elferjen a csomag kenyelmesen
2020. márc. 13. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van női tangám, de meg nem mondanád hogy női. Ránézésre is jobbak mint a férfi variánsok, és ha elfér benne aminek elkell akkor nagyon is kényelmes.

Inkább egy vékony pánt legyen a hátsómban mint a fél boxerem. :D

2020. márc. 16. 14:58
 5/8 winR ***** válasza:
100%
Én próbáltam, mert valahol olvastam (lehet, hogy pont itt), hogy bringásnadrág alá azt hordanak. Én rendeltem férfi tangát, de nekem egyáltalán nem vált be. Lehet, ha többet hordanám, megszoknám, de engem irritált. Szóval maradt a boxer. Női tangát még nem próbáltam ilyen céllal...
2020. márc. 19. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A férfi tanga nekem se jött be. Nőit hordok, abból tudok kényelmeset venni.
2020. márc. 19. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Legjobb!

Pár kifejezetten férfitanga kollekciót is elhordtam amikor átálltam tangára, viszont egyre inkább a nőit vettem mert ha jó a méret, sokkal jobbak. Az elején lehet szűkösek, de pár alkalom után megfelelően kitágult eddig mind és semmi gond a csomaggal. Mondjuk nem is a 100forintos kategóriából veszem őket.

Most tavasszal kíváncsiságból kipróbálom a brazil tangát, de már tudom, hogy nem lesz olyan jó mint a rendes tanga. Hátul minél vékonyabb annál jobb :)

2022. ápr. 15. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Csakis tangát hordok
2022. ápr. 16. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!