Piros szoknya +fehér felső kombinációhoz fehér vagy piros cipő illik?
Figyelt kérdés
Az ilyen elegáns szetteknél általában maradtam a fekete fehér kombónál és csak fekete cipőim vannak.
Nagyon megtetszett egy piros szoknya, és úgy gondoltam merészkedek megvenni, de nem szeretnék majd mellé nyúlni a cipővel. Ehhez csak fehér vagy piros cipőt kell vennem?
2020. márc. 8. 07:29
1/7 A kérdező kommentje:
2020. márc. 8. 07:37
3/7 anonim válasza:
Bocs de ez a cipő az Óz a csodák csodájába valo,inkabb ne vedd meg,szerintem gáz
4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ez a cipő nagyon béna.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
A fehér cipő semmihez sem illik, csak menyasszonyi ruhához. Bézs, barna vagy vörös bőr cipőt, ha veszel, az jó lesz.
7/7 anonim válasza:
Szerintem jó a piros cipőd, mert abban lehet egész nap sétálni lábfájás nélkül. Az nagyon fontos, hogy a cipő és a szoknya pirosa ugyanaz a piros legyen. Nagyon gagyi hatású, ha eltérő árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!