Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Két ellentétes (nek érzett)...

Két ellentétes (nek érzett) stílusom van, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Válasszak? Hangoljaj össze? Hogyan? Kinövő még?

1. elegáns, letisztult, fehér-bézs-babarózsaszín színeken alapuló. Blézer, slip on, stb.

2. Fekete, harisnya (fekete najlon), fekete lakk cipő, combzokni, ilyesmi. Megpróbálom illusztrálni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

18/l

2020. márc. 8. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ezek között ellentét, simám össze lehetne hangolni.

(Nem néztem meg minden képet)

2020. márc. 8. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Volt amit nem töltött be, de ha jól számolom több elegáns képet tettél, így talán neked az tetszik jobban, ez a fekete najlon harisnyás stílus nekem inkább fiatalabb, éppen a személyiségüket kereső tinikre emlékeztet, míg az elegáns, egy kifinomult nőre aki felismerte mennyit ér és milyen erős, de ezt úgyis neked kell eldönteni. Képzeld el, hogy végigvonulsz egy folyosón, és a lehető legjobb napod van, mindenki megbámul. Milyen outfit van rajtad? Miben érzed magadat magabiztosnak?
2020. ápr. 3. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem össze lehet hangolni, de úgy is lehet, hogy külön külön hordod
2020. ápr. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!