Lányok, nektek tetszik ha egy pasi nyakig begombolja az inget?
Persze, meg ne fázzon szegény!
De melegben meg tetszik, ha tökig kigombolja! :D
Nem!
Nyakkendő nélkül egyértelműen nagyon gáz, és extrém félénkséget, zárkózottságot, szemérmességet, félszegséget sugall. Egyébként "hivatalosan" is stilushibának minősül.
Nyakkendővel elméletben be kell gombolni, de gyakorlatban -személy szerint- nekem sokkal jobban bejön ebben az esetben is, ha egy pasiban van annyi férfias lazaság, hogy ezt nem teszi meg.
Szerintem nincsen vele semmi baj, leginkább teljesen semleges, azt meg pláne nem értem hogy lehet "extrém félénkséget, zárkózottságot, szemérmességet, félszegséget" leszűrni egy kva inggallérból. Hordd így, ha neked tetszik. Sokkal inkább múlik azon a jó külső hogy milyen inget, milyen nadrággal és milyen kiegészítőkkel hordasz, mint azon az egy gombon.
Azt meg külön nem bírom amikor öltöny-nyakkendő alatt is ki van gombolva az ing, nekem nem férfias lazaságot hanem a részletekre való odafigyelés hiányát jelzi.
Legalább nem fázik a nyaka!
Elég béna dolog csak azért nyitva hordani, mert egyesek szerint úgy szokás. Ha annyira nem lenne való begombolni, akkor nem is varrnának oda gombot!
Bakker, utolsó, de nagyot tévedsz ezzel a megállapitással
Zakónál például az alsó gombot soha nem szabad begombolni, ahogy öltönymellénynél sem. Odavarrják, kvázi azért, hogy tilos legyen begombolni, de ha nem lenne ott, a fölötte lévőt nem lenne szabad.
Ezt minden férfinak tudni illik, aki öltönyt hord, ha csak alkalmilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!