A szabadkai piacon lehet yeezy 350-et kapni?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok, hogy eredeti dologból szinte alig van a piacon viszont kíváncsi lennék, hogy yeezyt lehet-e kapni?.2020. márc. 3. 21:02
1/3 anonim válasza:
Én már voltam kint sokszor szerintem csak olyat ami nem eredeti, nem igazán eredetiek ott a cuccok mert az nekik se éri meg ha megvesznek valamit tegyük fel 20 ezerér és eladják neked 2 ezerér azzal ők buknak általában ezért adnak el másolatokat, nekem sok kamu cipőm volt mert hamar tönkreteszem őket, szerintem egyáltalán nem gáz ha nem eredeti nekem pl a kényelem sokkal fontosabb.
Volt eg kék színű cipőm ami onnan volt annál kényelmesebb még nem volt a lábamon, még a skechers memóriahabos se volt olyan kényelmes,csak kikell fogni a jókat.
2/3 anonim válasza:
Tudom hogy én leszek fasz, de a leggázabb dolog fake cuccot venni, ha valamire nincs pénzed akkor azt nem tudod megvenni ennyi,
3/3 anonim válasza:
2-es: 1-es válaszoló vagyok, szerintem nem vagy fasz csak másképp látod a dolgokat mint mi. Én megtehetném egyébként hogy fullos márkás cuccokba járjak de azt a pénzt inkább belefektetem másba, szórakozás, lakás stb. Cipőn kívül nem hamisított cuccokat szoktam ott venni hanem pl onnan van a Monsteres pulcsim meg vannak Mercedes-benzes autós pólóim de a divat márkásakat amik vannak azokat itthon vettem komoly pénzekér, de nálam ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!