Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi idő alatt lehet megszok...

Mennyi idő alatt lehet megszokni a bokszeralsót?

Figyelt kérdés

Világ életemben hagyományos alsónadrágokat hordtam, és most is azok kényelmesek számomra. Ám a szűk fazonú bokszerek nagyon megtetszettek, divatosak, ezért az utóbbi pár évben vettem egy csomót - mindenfélét: csípőbokszert, közepes, hosszabb szárút, olcsót, drágát, és nagyon drágát.

Sajnos nekem nagyon kényelmetlen, ha felveszem. Van itthon jó pár darab, de nem tudok velük mit kezdeni, s gondoltam, elhordom őket. Mennyi idő megszokni? Már egy hete kínzom magam, minden nap bokszert húzok fel, de rettenetes. Meddig próbálkozzam? Mikorra lehet megszokni?

#divat #megszokás #boxer #bokszeralsó
2020. márc. 3. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Mi az hogy tetszik? Napközben nézegeted ?
2020. márc. 3. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
én is így voltam vele ahogy te, de kb 1 hó után megszoktam
2020. márc. 4. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha a rövid nadrágot megszoktad ezzel sem lesz gondod.
2020. márc. 5. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
De lesz. Rövidnadrágra nem veszünk semmit.
2020. márc. 5. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Mi a különbség? Bocsi lány vagyok és világéletemben azt hittem hogy a kettő ugyanaz.
2020. márc. 7. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, de ha sikerül, meséld el, hogy hogy. Nekem nem ment annyira, fecskéről nagyon nehezen álltam át a szűk boxerre, nekem kb 3 hónap kellett, de utána se volt olyan jó viselni. Úgyhogy inkább a rendes bő szárú boxert választottam! Meg mellé sportoláshoz a fecskét. De az a rémes szűk boxer, azt inkább hagyom :D 22/f

Előttem szóló, a fecske az a rendes, hagyományos, v alakú alsó, a boxer pedig a Bő szárú alsónaci. És annak van egy sztreccses változata, ami tulajdonképp egy fecske, hosszú szárakkal. Csak sokmindenkinek kellemetlen/kényelmetlen/nehéz megszokni, hogy valami folyton hozzá simul a combjához és esetenként felpöndörödik és felnyomódik az ember zacsija mellé. Jaj, meg azt, hogy nyáron nagyon rossz benne lenni :D

2020. márc. 9. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem a fecskét kérdezte, hanem a rövid nadrág meg a boxer között mi? Semmi. A sok idióta ráveszi a hosszú tapinaciját a boxerre, nehogy megszólja a többi nyikhaj az öltözőben. Aztán meg pajszer kell róluk este lefeszegetni, mert beleköt a hátsó fertályuk a 2 réteg naciba.
2020. márc. 10. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Gondolj arra, hogy szexi vagy benne. Jó érzés lesz.

Amúg tényleg szexi viselet, ellentétben a "férfibugyival"

2020. ápr. 12. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Azt nem lehet.

Rövidnadrágot a hosszú alá vagy rövid alá csak a bolond hiú fiúcskák vesznek, akik azt hiszik jól néznek ki es ezért a tévhitért még kényelmetlenül is érzik magukat egész nap.

Nembeszélve arról hogy öregít is.

2020. ápr. 12. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
A "hagyományos" boxert vagy yz olyan formájút nem igazán tudtam megszokni. Annak az a lényege, hogy középen egy erős varrás van. Az vág, mint a fene, kényszerít, hogy helyezgesse az ember a "csomagot". Azt a fajtát szeretem, aminek a középső részen jó széles hely van, tehát középen maradhatnak a dolgok. De azt szerintem nem is boxernek kellene hívni (nem emlékszem már mi a hivatalos neve). Ennek sem kell hogy szűk, "tapadós" legyen. Szeretem a lazábbat. Szerintem ez a legkényelmesebb, valószínűleg a legegészségesebb és még jól is néz ki. Nem kell túl hosszú idő a megszokásához. A hagyományos boxerhez képest szinte megváltás. A lényeg, hogy jó széles legyen középen.
2020. ápr. 20. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!