Mennyi idő alatt lehet megszokni a bokszeralsót?
Világ életemben hagyományos alsónadrágokat hordtam, és most is azok kényelmesek számomra. Ám a szűk fazonú bokszerek nagyon megtetszettek, divatosak, ezért az utóbbi pár évben vettem egy csomót - mindenfélét: csípőbokszert, közepes, hosszabb szárút, olcsót, drágát, és nagyon drágát.
Sajnos nekem nagyon kényelmetlen, ha felveszem. Van itthon jó pár darab, de nem tudok velük mit kezdeni, s gondoltam, elhordom őket. Mennyi idő megszokni? Már egy hete kínzom magam, minden nap bokszert húzok fel, de rettenetes. Meddig próbálkozzam? Mikorra lehet megszokni?
Nem tudom, de ha sikerül, meséld el, hogy hogy. Nekem nem ment annyira, fecskéről nagyon nehezen álltam át a szűk boxerre, nekem kb 3 hónap kellett, de utána se volt olyan jó viselni. Úgyhogy inkább a rendes bő szárú boxert választottam! Meg mellé sportoláshoz a fecskét. De az a rémes szűk boxer, azt inkább hagyom :D 22/f
Előttem szóló, a fecske az a rendes, hagyományos, v alakú alsó, a boxer pedig a Bő szárú alsónaci. És annak van egy sztreccses változata, ami tulajdonképp egy fecske, hosszú szárakkal. Csak sokmindenkinek kellemetlen/kényelmetlen/nehéz megszokni, hogy valami folyton hozzá simul a combjához és esetenként felpöndörödik és felnyomódik az ember zacsija mellé. Jaj, meg azt, hogy nyáron nagyon rossz benne lenni :D
Gondolj arra, hogy szexi vagy benne. Jó érzés lesz.
Amúg tényleg szexi viselet, ellentétben a "férfibugyival"
Azt nem lehet.
Rövidnadrágot a hosszú alá vagy rövid alá csak a bolond hiú fiúcskák vesznek, akik azt hiszik jól néznek ki es ezért a tévhitért még kényelmetlenül is érzik magukat egész nap.
Nembeszélve arról hogy öregít is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!