Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel egy esküvőre?...

Mit vegyek fel egy esküvőre? Nem akarok nagyon kiköltekezni.13/L

Figyelt kérdés
Szóval, szeptember 4-én megyünk esküvőre. Az a helyzet, hogy nem tudom mit vegyek fel. Ilyen alkalmi ruhám nem nagyon van, mert még csak 13 éves vagyok. Nem is akarok nagy összegeket kifizetni ruhákért, mert így is pont előtte lesz iskolakezdés,és az is egy vagyon lesz, könyvek meg minden cucc... Nem is sorolom, minden tanulótársam benne van ebben a témában. Cipő már megvan, egy fehér topán. Ahhoz kellene valami ruha... De nem is nagyon tudom, hogy mi illene. A másik pedig az, hogy nem vagyok a legvékonyabb, tehát egy nagyon kevés felesleg van rajtam. Ezért nem akarok ilyen nagyon tapadós izéket. Segítenétek? Előre is köszi!
2010. júl. 24. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

[link] Ezt egész olcsón ki lehet hozni. H&M-be vanank ilyen felsők 4000-5000 forint körül és még kell hozzá egy vastag öv.

[link]

Ez a fazon azért előnyös mert elrejti a felesleget. Lehet ilyet venni már 2000 forint körül. A szine nem illik pont a fehér cipőhöz... én ahoz valami finomabb, elegánsabb árnyalatot képzelek el.

Lehetne esetleg külön szoknyát és felsőt is összerakni.

[link] Ez kitünő lenne a fehér cipődhöz.. a fazon is kicsit elegáns és romantikus. Ilyen szoknyákat lehet Mangóba vagy Zarába kapni.Az ára egészen 2000-től 10 000-ig terjedhet.

[link] a szoknyához egy ilyen felső egészen jól nézne ki. ennek is az ára lehet 1500 és akár 8000 is. Már csak egy jó táska kell és kész.

Mindenképpen azt ajánlom nézz szét és ne vegyél olyan ruhát amit csak egyszer tudsz felvenni, inkább olyat nézz amit utcára vagy iskolába is hordhatsz. Sok sikert és jó szórakozást! :)

13/L

2010. júl. 25. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. júl. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!