Nyelvvizsgára bármilyen körmöm lehet? Erősebb színű is?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek gél lakkozásra, sajnos nálam az esztétika mellett praktikus okai is vannak, hogy viselem. Nem tudom, hogy milyen illik egy nyelvvizsgára. Piros körmökkel ciki vizsgázni menni? Vagy bármilyen más, élénkebb színű körömmel?2020. febr. 29. 14:00
1/5 anonim válasza:
Senki sem foglalkozik vele, milyen a körmöd.
2/5 anonim válasza:
Tiszta illatos ruhaba legyél (lehetőleg a szagatot farmert most hanyagold) ha ezmegvan senkit nem fog érdekelni hogy mit viselsz és hogy nézzel ki
4/5 anonim válasza:
Nem fogja senki figyelni. Nekem szóbelin pl. végig az asztal alatt volt a kezem, mert izgultam és nem tudtam velük mit kezdeni.😀 Írásbelin meg aztán pláne nem figyelik, nálunk szerintem kb. csak én mentem kiöltözve.. Amúgy ha géllakk, akkor gondolom rövidek is, szóval nem lesz közönséges se
5/5 A kérdező kommentje:
Most még rövidek, a vizsga után tervezek nagyobbat építtetni, de azt is valamilyen nude színben. Most viszont úgy érzem, egy elegáns piros adna egy kis magabiztosságot, szükségem lesz rá...
2020. márc. 1. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!