Nektek tetszik ahogy Pataki Zita öltözködik?
2020. febr. 26. 22:01
2/9 anonim válasza:
Csinos, normális, nem túl kihívó, feltűnő.
3/9 anonim válasza:
Nekem az tetszik, ahogy vetkőzik.
4/9 anonim válasza:
Nem, olyan magyarosan öltözik. Ha összehasonlítod a CNN-el, akkor látod, hogy ég és föld. Ez ilyen cicamaca bement felolvasni, milyen az idő.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon előnytelen ruhákat adnak rá. Nagyon gáz.
8/9 anonim válasza:
Hétköznapi viseletnek jó, de nem a tvbe időjárást olvani. Gondolom próbálnak lazának tűnni, de tök komolytalan lesz az egész. Szerintem ne híradóban, meg időjárásjelentésben lazáskodjanak, ott legyen a ruha visszafogott és profizmust sugalló.
9/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. :(
Kimondottan ízléstelen, sokszor már az értelmezhetetlen kategóriába tartozó, mesterkélt göncöket adnak rá.
Sajnos számomra ő maga is olyan kis esetlen, nem érzem túlságosan kamera képesnek őt.
Bocsánat.
(Ettől már csak a saját esküvőjén öltözött fel rosszabbul, amikor is egy fehér , elnyúlt pulcsi volt rajta...idétlen volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!