Mit dolgoztok és milyen munkaruhátok van?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is szeretnék mellé kérni :)2020. febr. 26. 17:05
1/34 anonim válasza:
Programozó vagyok. Ing vagy póló+farmer. Korábban vezető villamosmérnök voltam vasiparban, ott szürke munkásnadrág ( nem kantáros), hozzá felső, acélbetétes bakancs, sisak.
40f
2/34 anonim válasza:
Nem tudom, az én válaszom mennyire érdekel, mert még tanulok (de itt is van amúgy gyakorlat, ahol "munkaruhát" hordunk), de ha diploma után dolgozni fogok valahol, valószínűleg laborköpeny lesz a munkaruhám. 22l
3/34 anonim válasza:
Controller SSC-nél, dresscode nincs, úgy öltözöm, hogy ne legyen kint a seggem meg a mellem. Kornem emellett.
4/34 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok. Fehér vagy fekete nadrág. Fehér köpeny és papucs.
Ehez hasonló: [link]
5/34 anonim válasza:
Könyvtáros vagyok és nincs külön munkaruhánk.
29N
6/34 anonim válasza:
Mérnök vagyok. Ing, zakó, szövetnadrág, semmi extra.
7/34 Metionin válasza:
Tanár vagyok, nincs dresszkód.
8/34 anonim válasza:
HR-es vagyok. Általában egyberuhákat, szoknyákat és harisnyát hordok az irodában közepesen magas sarkú cipővel. Nálam a farmer + póló nem játszhat, mert egész nap interjúzutatok és ha az állásra jelentkező megtisztel minket annyival hogy kiöltözik, akkor én is igyekszem ugyanígy tenni. 27N
9/34 anonim válasza:
Informatikusként dolgozok egy irodában.
Dresscode nincs, farmer-póló-tornacsuka az állandó viseletem, ha rendezvény van (előfordul időnként), akkor magassarkú, szoknya, blúz.
25N
10/34 anonim válasza:
Ápolónő. Fehér nadrág, fehér pólóing.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!