Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek férfiként hol...

Szerintetek férfiként hol vegyek magamnak tavaszi kabàtot?

Figyelt kérdés
Személyesen vegyem vagy neten? Mik a hátrányai ha neten veszem boltból? Aki személyesen veszi az hol? Mennyibe kerülnek manapság? Melyik a kedvenc üzletetek?

2020. febr. 23. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:

én a hervisben vettem kabit tavaly, de kifutó szériából akciósan ("készletkisöprés"). amúgy 30+ezer lett volna, így csak 14 körül volt, méretemben az utolsó darab. Megjegyzem 14 ezret sem ér meg egy kabát szerintem, viszont még mindig minőségibbnek gondolom, mint akármelyik nevenincs márkát.

én mondjuk vékony és alacsony vagyok. Azért jobb személyesen megnézni mielőtt neten megveszed, mert nekem az összes kabát ujja hosszú. Elég nehéz pont jót találnom. De többnyire az átlagos testalkatokra jók szoktak lenni.

2020. febr. 23. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Személyesen. Úgy fel tudod próbálni és nem kell szarozni a visszaküldéssel, ha mégsem jó és kisebb az esélye, hogy megveszel/megtartasz olyat, ami nem pont a méreted.

Az meg, hogy hol vegyél azonnmúlik, hogy milyet akarsz. Széldzsekihez vagy egyéb sportdzsekihez a Hergis jó lehet. Bőrdzsekit külön bőrcuccokkal foglalkozó boltban keresnék, farmerdzsekit szinte bárhol lehet kapni, ballonkabátot esetleg célzottan firfidivat üzletben, de én például öltönyboltban vettem.

2020. febr. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!