Az ilyen ember "proli", azaz lenézik a nők?
Omega vagy Seiko búváróra.
RB vagy Oakley napszemüveg.
Zippo öngyújtó.
ZT kés.
Parker toll.
Öltöny.
De!
Nincs Apple telefonja. Mert magasról tesz a telefonokra, így egy alap, nyomógombost használ.
Ez a megjelenés, csóróság érzetét kelti a szemlélőkben?
9.-nek.
- önvédelem
- levél/csomag bontása
- étkezés
- ceruza hegyezés
- zárnyitás
- bornyitás
- szerelés
- ...
10.-nek.
Mi a sznobbság abban, hogy valaki jó ár/érték arányú, minőségi holmikat használ?
12.-nek.
Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor minek ugatsz bele egy témába? Nem csak sport napszemüvegeket gyárt.
- önvédelem
Na igen, pont az ilyen panelnindzsákra gondoltam, mikor írtam, hogy nem jönnek be a késes pasik. Szórakoztató a kis tévképzet, hogy "majd lekéselem a támadókat", de inkább kínos-szórakoztató. :D
- levél/csomag bontása
Tökéletes hozzá egy ujj, vagy extrémebb esetben egy olló.
- étkezés
Én a fogaimat, illetve evőeszközöket szoktam alkalmazni.
- ceruza hegyezés
Erre való a ceruzahegyező. Amúgy is az használ manapság ceruzát, akinek kifejezetten az szükséges a munkájához, erre pedig írtam, hogy ha munkaeszköz a kés, akkor nyilván oké, pl. egy ácsnak elég jól jön.
- zárnyitás
Kulcs...?
- bornyitás
Miért akarnék bort nyitni munkában?
- szerelés
Arra vannak szerszámok, illetve megint csak, mit akarnék szerelni egy átlagos munkanapon, ha nem szerelőként dolgozok?
"Oakley, Inc., based in Lake Forest, California, and a subsidiary of Italian corporate giant Luxottica based in Milan, designs, develops and manufactures sports performance equipment and lifestyle pieces including sunglasses, sports visors, ski/snowboard goggles, watches, apparel, backpacks, shoes, optical frames, and other accessories."
De én vagyok a tájékozatlan. Hát oké... :D
Ne írjatok több választ! Nem olvasom tovább őket és törlöm a kérdést a listámból.
Látom a kérdés tartalmát senkinek nem sikerült értelmezni, felfogni, és rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!