A francia stílus milyen?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm azt mondta, rám, hogy olyan franciás vagyok öltözködésben?Ez mit jelent pontosan?Tudnátok linkeket mutatni?Hogyan erősíthetem ezt a stílust tovább az öltözködésemben?2010. júl. 23. 16:26
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem elegáns, nőies..Nem az a tornacipős fajta.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet, csak pl nem hordok magas sarkút, inkább balerinát és szeretem az egyszínű felsőket, ruhákat, amelyeken nincsenek fidrek - fordok - flitterek, hanem olyan letisztult.Ez lenne az?
2010. júl. 23. 16:32
3/5 anonim 

válasza:

4/5 anonim 

válasza:

Kicsit bohókásabb, lazább, könnyű anyagokra, fodros ruhákra szokták azt mondani, hogy franciás.
Szóval nem az az igazán elegáns, blúzos öltözködés, arra azt szopkták mondani, hogy angolos inkább...
5/5 anonim 

válasza:

Ilyen a franciás stílus :)
Szerintem nagyon nőies, stílusos, egyedi.
www.instagram.com/p/B1zn4a0Bva-/?igshid=1oo1wrv8usmsm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!