Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak nem dörzsöli ki a...

Másnak nem dörzsöli ki a tanga a fenekét?

Figyelt kérdés
2 napja azt hordok, egész nap mozgásban vagyok, és azt vettem észre estére hogy nagyon fáj ott. Megnéztem és a tanga helyén vörös csík van és ég :/
2020. febr. 13. 19:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, pedig sokat hordok. Amire gondolni tudok hogy 1. Muszálas 2. Rossz a méret.
2020. febr. 13. 19:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Pamut és jó a méret
2020. febr. 13. 19:34
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
nekem a heréim eleinte pirosak voltak tőle, de már elmúlt
2020. febr. 13. 19:42
 4/19 anonim ***** válasza:
17%
Lényegtelen, hogy dörzsöli vagy sem, egy biztos: a felfázásként emlegetett alsó húgyúti fertőzés melegágya.
2020. febr. 13. 19:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szokta kidörzsölni, sőt még fertőzést se kaptam azért, mert tangát hordok.
2020. febr. 13. 19:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kényelmes Neked, ne hordjál tangát. Azt viseld ami kényelmes neked. Az a fontos, hogy jól érezd magad!
2020. febr. 13. 19:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Már évek óta hordom, még soha nem dörzsölte ki a bőröm, és hugyúti fertőzésem se volt!

Lehet hogy érzékeny a bőröd!

2020. febr. 13. 20:03
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Hát én sosem hordtam, el sem tudom képzelni... Pont ezért.

Szerintem vond le a következtetést, hogy ez nem neked való, és inkább térj vissza a rendes bugyira. Örömmel tölt el, hogy nem mindenki lesz tőle beteg, de valóban vannak azért kockázatai.

2020. febr. 13. 20:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt hordok, sose okozott ilyen problémát.
2020. febr. 13. 20:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy fiúktól, vagy lányoktól kérdezed, de én csak fiúként tudom leírni a tapasztalataimat.

Tízen éve hordok folyamatosan tangát, és eddig kb 2x volt ilyenem, hogy kicsit kidörzsölt. Mindkét alkalommal túl kicsi méretű nejlon tangától volt ilyenem, amikor nagyon megizzadtam. Amúgy nem okoznak gondot ezek a tangáim sem. :)

Ha neked jó a méret, akkor próbálj meg más fazonú tangát, az lehet kényelmes lesz. Nekem maximálisan kényelmesek a tangák fiúként is. :)

2020. febr. 14. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!