Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az van a Levi's farmeromban,...

Az van a Levi's farmeromban, hogy "Irregular 128M". Ez mit jelent? Képek mellékelve

Figyelt kérdés

Na szóval:

Ma voltam turkálóban. Sikerült vennem egy Levi's farmert. Itthon láttam, hogy bele van pecsételve, hogy irregular. Rákerestem szótárban, az "Irregular" szó rendellenest, szabálytalant, és hasonlót jelent. Viszont nincs bele írva méret (M, L stb. semmi)

Most ez az irregular szó arra utal, hogy mérethiányos, vagy arra, hogy hamisítvány? Angol márkás turkálóban vettem. Mert egyébként nem tűnik hamisítványnak, az anyaga is rendes Levi's, meg ahogy látom a minőséggel sincs baj, és elvileg Made In Mexico.

Szerintetek mi lehet, hamis, vagy mérethiányos?

Nem mintha nagyon stresszes lennék, 213ft-ért vettem, úgyhogy sokat nem buktam rajta.

Képek:

Valami cimke: [link]

Maga a farmer: [link]

Levi's jel: [link]

Címkéje (Made in Mexico): [link]

És itt az ominózus fennt leírt dolog: [link]

2010. júl. 23. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elszabták a méretét, és ennyi. Majdnem M-s a mérete, de mégse. A 128 gondolom egy kódszám, vagy nem tudom.. Legalábbis szerintem. Ha a pecsét kiszedhető, vagy nem feltűnő helyen van, akkor meg mindegy is.
2010. júl. 23. 15:26
 2/7 anonim válasza:
213fT? Ha nem használtruha, akkor kamu, és biztos hamisítvány, 213 ft-ért Levi's farmert nem kapsz, az biztos.
2010. júl. 23. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Angol használtruha üzletben vettem.

Asszem 600 vagy 800 ft péntekenként a kilós ár, mert hétfőn van árúcsere.

2010. júl. 23. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
az biztos, h eredeti.
2010. júl. 23. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Elrontottak rajta valamit, ezért nem került be a bolti forgalomba. Selejtezték, ami azt jelenti, hogy semmi baja, de nem tudták beszámozni.

Mondjuk picivel nagyobb lett a dereka, combja vagy bármije mint a szabvány.

Téged ez ne zavarjon, ha jó rád viseld csak :)

2010. júl. 23. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy baromi állat nadrág.
2011. okt. 19. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Kell? :D
2011. okt. 23. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!