Hol lehet női szűkszárú, magasderekú, cipzáros és patentos, vagy gombos, viszkózból és elasztánból készült fekete nadrágot venni?
Szeritnem baromság amit az 1 es ir nevetséges a trapéz nadrág.
Férfiként mondom ,hogy nőn csakis tapados néz ki jól
Te valami őskorbol ittmaradt öskövület vagy?
Nevetségesen áll a trapéz. Mégis mibben jobb mint egy skinny farmer ami mindenből feszes? Sokkal nőiesebb és szexibb
Köszönöm szépen a válaszokat!
Viszont nem értem azokat, akik leszólnak másokat azért, mert eltérő a véleményük, hiszen mindenkinek más az ízlése.
Első: Én a trapéz fazont annyira nem szeretem, viszont a poliésztert igen, örülök, hogy nem mindenkinek csak a pamut meg ehhez hasonló anyagok jönnek be. Mert én úgy vettem észre, hogy a poliészter nadrágok színe szinte nem is fakul, ami azért fekete nadrágnál például nem hátrány. Plusz sokkal elegánsabb is. Manapság már alig öltözik valaki elegánsan a hétköznapokon, pedig szerintem sokkal mutatósabb, mint egy farmernadrág, póló kombináció.
Második: Köszönöm szépen! Utána nézek. :)
Hatodik: Én is sajnálom, hogy manapság már alig hord valaki szoknyát, mert én is szívesen felvennék, de nem szeretnék kitűnni nagyon a tömegből. Viszont azt nem jelenteném ki, hogy a nadrág csak a férfiaké, hiszen azt le kell szögezni, hogy sokkal praktikusabb viselet, mint a szoknya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!