11/18 anonim válasza:
9es
Persze. A csirkecomb is fán terem nem? Meg a malachusi is a földben nő...
Nem kell a klisé, tudok én mindent.
És nem, nem vagyok vega,de próbálok minél kevesebb kárt okozni. Amúgy semmilyen bőr vagy szőrme cuccom nincs.
12/18 anonim válasza:
Nekem ezek a fajta csizmák borzasztó közönségesek, nagyon sokat kellene valakinek fizetnie ahhoz, hogy felvegyem.
13/18 anonim válasza:
Biztos nem. Szörnyen néz ki, mindegy, hogy hétköznapokra vagy eseményre akarnám felvenni, nekem soha nem jöttek be az ilyesféle cipők.
14/18 anonim válasza:
Nem. Ilyet csak buta libák hordanak.
15/18 anonim válasza:
Igen hordanam es vadaszni is ebbe megyek. Hisz olyan kenyelmes....😂
16/18 A kérdező kommentje:
Mire vadászol?Krokira??😁
2020. febr. 10. 21:18
17/18 anonim válasza:
szánalmasnak tartok minden állat bőréből készült terméket. Ha műbőr akkor viszont elég dominás, tetszik.
18/18 anonim válasza:
Ronda is, meg ha még műbőrből lenne is tök felesleges lenne, nem hogy egy ilyenért állatot ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!