Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szinházba milyen ruhát vegyek...

Szinházba milyen ruhát vegyek fel?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam h egy fekete felső ami csinosabb és egy fekete farmer...

2020. febr. 9. 09:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

10!

Ez igen, gratulálok!

Igazán kitettél magadért...

Egy igazi művelt sznobot ismerhetek meg művelt de haszontalan időtőltéséről.

Egyben tévedsz viszont, nem szemetelek vonaton, villamoson mivel kizárólag autóval és motorral közlekedek.

Érterembe nem járok, nem az én stílusom.

Ebben viszont igazad van!:

A pénzedért "megvásárolod az engedélyt" arra, hogy a megfelelő öltözetben, időben érkezve és elfoglalva a számodra kijelölt helyet csendben ülj az előadás végéig, az előadást megtekintsd, az előadás végén esetlegesen illedelmes tapssal kifejezd tetszésed majd illendően távozz a helyszínről. Ennyit ér a pénzed.

Számomra ez ennyi nem jelent többet.

És tartom magam az előző tényállásomnál miszerint ha valami szolgáltatásért fizetek akkor én nem fogok pitizni, amiért fizettem azt kérem, azt is kapom, ennyi.

Idegenek kedvéért nem fogok szívességből semmit sem tenni, a színészek azt vállalták amit.

Te meg le ne essél a magas lóról mert megütöd magad.

A felsöbb szint veszélyesebb... ahol te vagy!

2020. febr. 12. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok sznob. Igazából úgy adódott, hogy régen voltam színházban. Ettől még nem anyagiakban mérem az egész világot, és tudom mi az, hogy etikett. Igazából itt most a netikettet sértjük már, de annyira dühítő az egész jelenség, amit képviselsz, hogy nem tudom szó nélkül hagyni.

"Egyben tévedsz viszont, nem szemetelek vonaton, villamoson mivel kizárólag autóval és motorral közlekedek." -> a vonat csak úgy eszembe jutott, mert van ilyen mentalitású ismerősöm, és ő otthagyta a szemetét a fent említett szöveggel magyarázva tettét, mikor rákérdeztem. De lényegtelen, hogy vonat, vagy autó vagy hajó. Autóból, motorról sem dobálunk el szemetet.

Még egyszer mondom: standard színházjegyért vagy akármi hasonlóért azt vásárolod meg, amit írtam. Ha mackónadrágban vagy fürdő felszerelésben akarsz előadást nézni, akkor elképzelhető, hogy van az a pénz, amiért valaki elmegy a kastélyodba, és eljátssza neked ott. Csak az nem 5000 forint lesz, hanem mondjuk 5 millió. HA, elvállalja valaki.

Egyébként visszatérve valószínűleg akkor sem zavarnának ki a színházból, ha farmerben mennél. De fel tudod fogni annak a szónak a jelentését, hogy illem? És meg tudod érteni azt, hogy nem minden a pénzről szól? Már nem mondom, hogy próbáld átérezni, vagy másképp élni, mert úgy sem tennéd egy idegen kedvéért. De fel tudod fogni mik ezek? Fel tudod fogni, hogy egyesek számára jelentősége van az illemnek? És azt is, hogy ez a többség? A "jóság" fogalma esetleg megvan?

2020. febr. 14. 01:19
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Azért ne pörgesd túl magad apróságokon mert nem éri meg!

Most egy ruházkodás a téma, nem a környezet szennyezés mert azt én sem szoktam mivel állat és növény barát vagyok.

Ilyen sorrendben adok tiszteletet és a sor végén az ember helyezkedik el az én értékrendemben.

Természetes , hogy nem minden a pénz de nálam ha nem hívnak meg akkor az én szám íze szerint cselekszem.

Ahogy a mondás szól ajándék lónak ne nézd a fogát.

Itt mem ajándékról beszélünk hanem szolgáltatásról amiért én fizetek.

A kettő nagy különbség.

Én mindég tartózkodtam a szokásoktól mert amit te is csinálsz az nem más mint anno egy bolond cselekedetének a folytatása.

Az a bolond kilittyentve ment egy előadásra és a többi birka követte.

Ez mit eredményez? Sokan feszengenek végig a kényelmetlen elegáns ruháikban csak hogy egymásnak megfeleljenek.

2020. febr. 14. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!