Kollégisták: szoktatok a koleszben cipő nélkül mászkálni?
Én mikor kolis voltam, mindig az ajtó mellett hagytam a cipőim a folyosón, nem mentem be utcai cipőben a szobába. Mondjuk, vettem fel vagy papucsot, vagy volt egy cipőm, amit kifejezetten a koleszon belül használtam, ha sokat kellett mászkálnom, pl másik emeletre/szobába, info terembe stb. Zokniban vagy harisnyában már csak azért sem mászkáltam volna a koliban, mert egy csomó kosz/por összegyűlt volna a talpamon, amit beviszek a szobába, ennyi erővel akkor már cipőben is bemehettem volna. Viszont bent a szobában meg szinte csak így voltam, egyrészt mert tisztaság volt, másrészt meg olyan pici volt a szoba, h 7-8 lépésből körbe lehetett járni, azért meg nem volt értelme papucsba bújni, h a szoba ajtó helyett az ágyam előtt legyen... Tehát a szobában zokni/harisnya volt, csak a lábamon, de ezt csak a szobatársaim látták, akiknek ez nem volt fura, mivel ők is így voltak bent mindig...
Belegondolva, így a 3 év kolesz alatt, max akkor láttam mezitláb mászkálni valakit, amikor évfolyam-, vagy vizsgazáró buli után feltört lábbal, cipővel a kézben mentek a szobájukba..
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!