Mi a véleményetek a stílusomról? Lányok/nők bejön nektek?
2020. febr. 6. 23:41
2/16 anonim válasza:
A gatya szerintem egy picit túl feszülős. A fazonra jó, de válts egy mérettel nagyobbra. Egyébként nekem bejön a stílusod, tetszik.
23/L
3/16 anonim válasza:
Szerintem rendben van, cipő nem tetszik viszont.
18L
4/16 anonim válasza:
Tipikusan mai idióta stílus. Mi a fenének muszály, hogy a boka így látszódjon? A cipő pedig ízléstelen.
6/16 anonim válasza:
A nadrág színe illetve hossza abszolút előnytelen. Nagyon nem "férfias" a boka villantás. Illetve a cipő is ízléstelen. Zokni van rajtad? Vagy titokzoknit hordasz? Kiráz a hideg mikor olyan embert látok aki zokni nélkül vesz fel egy zárt cipőt. Könyörgöm, nem véletlenül hordjuk. Megvédi az esetleges szennyeződéstől, vagy fertőzéstől a lábunkat. Nem mellesleg nedvszívó, hogy ne abban álljon a lábunk. Ha már nem veszel fel zoknit, akkor legalább ne zárt cipőben tedd azt. Az első válaszoló jól írta. Elég c-tipusú ez a "sztiló" 😂😂
7/16 anonim válasza:
Hát tudom, hogy divat most ez a cipő, de nekem nem jön be. Olyat válassz, amiben nem lesz kint a bokád. Ha nagyon tetszik neked, akkor rövidebb nadrághoz vedd fel szerintem.
8/16 anonim válasza:
Nyilvan nem téli kép🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Amúgy nem rossz, de a nadrag nem tul szűk?
Igen, mai divat, de hát na... "régen" is a nagy többség divat szerint öltözött :D
Ja 30 pluszos anyuka vagyok. Nem azert írtam mert pasit keresek, van férjem, csak kíváncsi voltam. De ez nem a gáz kategória. Hordhato
9/16 anonim válasza:
Úr isten most mi lesz, 2-es??
Kicsit feszül a nadrág egy fiún!
Rajtatok meg ez a lobogós szárú farmer talán rendben van.
Kérdező!
Nagyon jó a stílusod, Amolyan Varga Jánosos.
De megnyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!