Topánka vagy szandál? Melyiket vegyek őszre? Kép is van.
Figyelt kérdés
Eléggé gyorsan telik a nyár, úgyhogy elkezdtem gondolkodni, hogy mit is vegyek. A Deichmann weboldalán nézelődök, és megtetszett egy topánka {link: [link] bár fehérben jobban bejönne :D Aztán nagyon tetszenek még ezek az új, divatos szandik. Mindenkinek a lábán ezt látom, akárhova megyek xD A nevét nem tudom, és így képet sem találtam róla :/ De olyan, hogy a bokájánál van a cipzár, és ott a még van egy ilyen kis izé ami körbefogja a lábamat. Hát nagyon értelmesen elmagyaráztam xD Remélem van aki tudja mire gondolok, és ha tud akkor képet is linkeljetek hozzá =) Köszi!2010. júl. 23. 09:16
1/10 anonim válasza:
Őszre suliba jobb a topán. Kényelmesebb és harisnyával is feltudod venni, zártabb.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké :D Még azért gondolkodok. Egyébként találtam egy szandit, és megvan a neve is :P SARU szandál :D ez tökre tetszik ami itt van, de nem használtam szeretnék venni :)
2010. júl. 23. 10:34
3/10 anonim válasza:
gondolkozz már. őszre? szeptember első 2 hetében fogod tudni hordani a sarudat, és reggel akkor is fázni fogsz benne.
4/10 anonim válasza:
Hát nem egyik sem tetszik.. és a saru nyárra való. Szóval inkább topán, de esőben ez se praktikus.
5/10 anonim válasza:
Az első hetekben én is topánt fogok felvenni, aztán ahogy jön az eső előkerül a sportcipő meg a bokacsizma. :)
Topán azért inkább, mert ott tényleg felveheted a harisnyát, úgy talán nem fázik a láb. De egy saruhoz felhúzni harisnyát elég furán mutatna.. A saru inkább nyári.
6/10 anonim válasza:
Őszre inkább a topánka való. A saru, amit belinkeltgél tök jól néz ki, de az inkább nyári viselet.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát rendben, akkor lehet maradok a topánnál...
2010. júl. 23. 16:13
9/10 anonim válasza:
Szerintem elég ronda és ócskának is tűnik.
10/10 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a fehér topán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!