Pizsi pólóban, nadrágban, melltartó nélkül mennyire ciki mászkálni kollégiumban vagy olyan helyen, ahol maximum 5 ember fordul meg, abból 3 fiú?
Nagy melyekről van szó, 95-100as melltartót hord. Mit gondoltok?
Ha esetleg nagymellű lány is olvassa ezt a kérdést, te szoktál így járkálni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Hat en a kerdesbol nem jottem ra h nagymellu, csak azt h kover vagy extem széles hátú. :D
Ugyanis a szám nem a mell nagyságát mutatja, hanem az ember "nagyságát". Szóval lehet kicsi melle. Ha vastag anyagú a póló es nem latszik át a bimbó akkor nem gond. Vagyis akkor sem gond ha átlátszó csak cseppet ciki :D
#11, #13 - persze hogy lepontoztalak. Ha valaki rendes, értelmes véleményt ír, és más véleményt támogat mint én, és ha nem tudok zöld pacsit anni, akkor inkább nem adok semmit. Tehát nem lehet azt mondani, hogy azért pontoztalak le, mert nem az a véleményem ami a tiéd!
Azért pontoztalak le, mert te akkora hülyeséget írtál, hogy azt hittem, eldobom az agyam.
Én már sok karcsú lányt láttam nagy mellekkel. És tegyük fel, ha a lány túlsúlyos is esetleg, ha le is fogy, a melle akkor sem fog lemenni, ha ilyenek a génjei. Tehát ne ítélkezz, hogy kövér-e vagy sem, hogyan lehetnek nagy mellei, stb. Fogalmad sincs a mell méretekről... 😉
Kérdező buta vagy. A 95-100 a hátának a szélességét mutatja, szóval vagy bazi széles a csaj háta, vagy egyszerűen csak kövér.
Pls, inkább nézz utána a kosárméreteknek.
Jesszus, és tovább írja a butaságokat a kérdező...
Megerősítem az előttem szólókat: a szám a hátszélességet jelenti, nem a kosárméretet, ergo lehet, hogy nincs nagy melle. Másrészt abban is tévedsz, hogy ha valaki lefogy, annak ugyanakkora marad a melle, mert “ilyenek a génjei”. Ezt nőként írom, én is voltam már - egészséges határokon belül - jobban meghízva/lefogyva, és több kosármérettel nagyobb/kisebb lett a mellem is.
Mellesleg leirtam mellé h vastag poloval nem gaz. De az mar nem jutott el az agyadig, csak az h lekovereznek, meg h lehet h kicsi a melled.🤦♀️
Szoval javaslom h állj ra a merlegre, vagy nezz bele a tükörbe. Aztan menj el rendes fehérnemű szakuzletbe. Nezz utana a neten a melltartomeretnek. Gyakorold az értő olvasast, mert sok gondod lesz még az eletben. Plusz ne igy akarj pasit felszedni h melltarto nelkul rohangalsz. Hogy miert gondolom ezt? Az elején meg nem gondoltam, de amilyen buta, öntelt liba vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!