Van ilyen secondhand ruhabolt, turkáló Budapesten? Ahol készletcsere előtt lemegy minden ára 100 forintra?
Online van oyan hely, ahol folyamatosan csökkennek az árak 75%-ig, illetve eleve párszáz forint egy ing, és párezer egy zkó vagy öltöny.
A nadrágok is 1000-2000 forint körül mozognak.
A női ruhákat nem tudom, mert férfi vagyok, de nilván ugyanez.
Nagyon tisztességes üzlet, minden holmi le van fényképezve elölről, hátulról, oldalról próbababán, + a bélése is, korrektül fel van tüntetve a méret, az anyagösszetétel, hogy használt-e vagy új, és ha használt, milyen mértékben látszik rajta.
Mindig kifogástalanul, vasaltan, tisztán küldik a termékeiket, kifordatott zsebekkel. Még egyszer sem találtam szemetet egyik zsebében sem. Persze azért ki szoktam mosni őket, mert mégiscsak használt, holott övan egy olyan gyanúm, hogy ők is tisztitják a ruhákat eladás előtt az állapotukból itélve.
Remixshop-ra keress rá, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!