Melyek a legnagyobb bevételű divatcégek?
Arra gondoltam, hogy esetleg van egy olyan holnap vagy bármilyen folyóirat, akármi, amiben szerepelnek a legnagyobb árbevátelű cégek iparág szerinti csoportosításban. Nyilvánvalóan próbáltam a Google-t kedves 1. válaszoló! :D Szerintem ez az oldal azért van, hogy bármilyen kérdést feltegyen az ember, amire kíváncsi.
2: Köszi a választ, nem akartam a fast fashion szót használni, de arra gondoltam. Ez tényleg nem egyértelmű a kérdésem alapján, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet. :) Szóval egy magyar szóval akartam leírni a fast fashion cégeket, ha erre bárkinek van ötlete a divatiparon kívül, akkor azt nagyon szívesen fogadom. :) Egyébként ha tudsz linket írni, hogy hol jegyzik a Chanel és hasonlók árbevételeit, akkor szívesen fogadom azt is.
1. Louis Vuitton
2. Gucci
3. Hermes
4. Prada
5. Chanel
6. Ralph Lauren
7. Burberry
8. Versace
9. Fendi
10. Armani
Egy cikkben lattam, nem tudom mennyi a valosagalapja (foleg, hogy azota megalakult a LMVH es hasonlo csoportok)
Köszi a válaszokat! :)
Megatláltama Forbes oldalán egy 2000-es listát és ott választottam ki a Apparel/Footwear Retail és az Apparel/Accessories kategóriákat.
Így a rangsor szerint a Christian Dior az első, második a Nike, 3. az Inditex.
Csak azért írtam le, ha valakit esetleg érdekel a válasz :)
Link: [link]
és:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!