Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak! Zavarna, ha a barátnő...

Férfiak! Zavarna, ha a barátnőtök ilyen szettben menne fesztiválozni a barátnőivel?

Figyelt kérdés

[link]

Önmagában egy bikini, az övvel rácsatolhatós rész pedig kb. szoknyaként funkcionál.

2020. jan. 27. 22:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mivel én maximálisan bízom a páromban, és nagyon csipem mikor megbámulják vagy akár nekem dicserik. Vagy csak írja, hogy már megint rakattant egy csávó, így kifejezetten örülnék. Mert biztos irogatná, hogy hány pasit kellett lekoptarnia, és haza jönne én meg jól megdugnám :D de ehhez kell a bizalom... Ami a mai kapcsolatokban nincs meg. De ehhez el kell jutni néhány szar kapcsolat volt nekem is az ára, hogy ne legyek egy irányítás mániás szar, aki még azt is megszabja H mit vehet fel.
2020. júl. 5. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!