Lányok, nők, milyen stílusú pasikat szerettek?
Figyelt kérdés
Linkelnétek pár összeállítást, hogy szerintetek manapság, hogy kéne öltözzön egy 20on éves srác.
Most hagyjuk, hogy mindenkinek legyen meg a saját stílusa, a nők véleményére vagyok kíváncsi :)
2020. jan. 26. 17:12
11/14 anonim válasza:
A "fehér póló mindenkinek jól áll" résszel nagyon nem értek egyet. Túlsúlyoskknak és kifejezetten soványaknak előnytelen. Igazán sportos alkatúakon mutat jól, vagy ha együtt viselik valamivel, ami alakot ad nekik, pl motoros bőrdzseki.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
Megmondaná valaki, hogy miért lettem lepontozva? 2. vagyok. Csak a véleményemet mondtam el, ahogy mindenki más is. Köszi, kap mindenki egy piros kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!