Mit vegyek fel interjúra?
Jövőhéten lesz interjúm, szoftverfejlesztő gyakornok pozi, 24 éves férfi vagyok.
Megfelelő lenne egy világoskék ing, sötétkék öltöny + nyakkendő és elegáns barna cipő, vagy szerintetek IT-s cégeknél lazábban szoktak menni interjúra?
Szerintem is túlzás az öltöny. Egy rendes sötét nadrág, színben hozzá illő (kékhez nem barna!) bőrcipő és egy elegáns ing elég lesz.
Sok sikert! :)
Öltönyt én soknak érzem, de ha túl öltözöl az kevésbé zavaró mintha alul öltöznél. Én az összes interjúmra ing és rá egy vékony pulóver (PL: [link] )
Többnyire multiknál voltam interjún, de volt olyan 25-30 fős cég ahol farmar + pólóban interjúztatott a két szakmai vezető, hr pedig nem volt. Ott egy kicsit kellemetlenül éreztem magam, úgyhogy visszautasítottam az állásajánlatot (nem csak ezért).
szintén 24f it szektor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!