Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen alakkal milyen farmert...

Ilyen alakkal milyen farmert vegyek fel? (Kép)

Figyelt kérdés

Alacsony vagyok és eléggé telt. A normál derekú farmer kényelmetlen mert ha jó a combomra akkor a fenekemre nem, a magasított derekú meg nagyon kiemeli a hasam. Illetve a legtöbbet fel kell hajtsam vagy levágjam.

Tippek?

[link]

2020. jan. 21. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%

Ez a kép nagyon rossz. Egy fekete folt vagy :D

Ha ilyen képet csinálsz, állj egyenesen, egyik lábad se rakd előrébb és ne full feketében legyél.

2020. jan. 21. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Te agyilag beteg vagy, nem eléggé telt.

Atyaúristen.

2020. jan. 21. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Telt? Has? Hol? Szerintem teljesen jo alakod van.
2020. jan. 21. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Maximum focista labaid vannak :D elozo voltam
2020. jan. 21. 13:27
 5/11 A kérdező kommentje:
És csodálkoznak az emberek, hogy nem raknak ki képet a kérdésekhez amikor kellene. A csípőm meg a derekem ill a combom teljesen jól látszik rajta, a magasságom leírtam kommentben, nem arra kértem válaszokat, hogy mennyire nevezzem teltnek magam, hanem hol vegyek farmert s milyet.
2020. jan. 21. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

#2-vel értek egyet, te testképzavaros vagy, de egyáltalán nem telt!

A farmerről fingom sincs amúgy.

Csak sajnállak, amiért ennyire média-agymosáson nevelkedett, buta lány lettél! :(

2020. jan. 21. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező a telt alatt a formásat érti (nem pedig molettet). Ennek megállapítására meg egy szemből készült kép nem biztos, hogy elegendő. Egyébként úgy, hogy lapos hasam van, magasderekúban nekem is nagyobbnak tűnik, nekem derékrészben szoktak nagyok lenni, ott bevarrom. Neked talán sztreccsesebb anyaggal kellene próbalkozni, ami a fenék részhez idomul. Illetve nézz szét több üzletben, mindenhol találhatók kicsit más szabásúak.
2020. jan. 21. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj! Vékony vagy, nem kell "karcsúsító" nadrág, meg semmilyen. Vegyél méretben megfelelőt, ha hosszú, varrd fel, ha a szára bő, vedd be, egyáltalán nem nehéz.
2020. jan. 21. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, ha lepontoznak, de ez teljesen korrekt így.
2020. jan. 21. 17:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egy (1) darab hasznos választ!
2020. jan. 21. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!