Ilyen alakkal milyen farmert vegyek fel? (Kép)
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok és eléggé telt. A normál derekú farmer kényelmetlen mert ha jó a combomra akkor a fenekemre nem, a magasított derekú meg nagyon kiemeli a hasam. Illetve a legtöbbet fel kell hajtsam vagy levágjam.
Tippek?
2020. jan. 21. 13:16
1/11 anonim válasza:
Ez a kép nagyon rossz. Egy fekete folt vagy :D
Ha ilyen képet csinálsz, állj egyenesen, egyik lábad se rakd előrébb és ne full feketében legyél.
2/11 anonim válasza:
Te agyilag beteg vagy, nem eléggé telt.
Atyaúristen.
3/11 anonim válasza:
Telt? Has? Hol? Szerintem teljesen jo alakod van.
4/11 anonim válasza:
Maximum focista labaid vannak :D elozo voltam
5/11 A kérdező kommentje:
És csodálkoznak az emberek, hogy nem raknak ki képet a kérdésekhez amikor kellene. A csípőm meg a derekem ill a combom teljesen jól látszik rajta, a magasságom leírtam kommentben, nem arra kértem válaszokat, hogy mennyire nevezzem teltnek magam, hanem hol vegyek farmert s milyet.
2020. jan. 21. 13:42
6/11 anonim válasza:
#2-vel értek egyet, te testképzavaros vagy, de egyáltalán nem telt!
A farmerről fingom sincs amúgy.
Csak sajnállak, amiért ennyire média-agymosáson nevelkedett, buta lány lettél! :(
7/11 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a telt alatt a formásat érti (nem pedig molettet). Ennek megállapítására meg egy szemből készült kép nem biztos, hogy elegendő. Egyébként úgy, hogy lapos hasam van, magasderekúban nekem is nagyobbnak tűnik, nekem derékrészben szoktak nagyok lenni, ott bevarrom. Neked talán sztreccsesebb anyaggal kellene próbalkozni, ami a fenék részhez idomul. Illetve nézz szét több üzletben, mindenhol találhatók kicsit más szabásúak.
8/11 anonim válasza:
Figyelj! Vékony vagy, nem kell "karcsúsító" nadrág, meg semmilyen. Vegyél méretben megfelelőt, ha hosszú, varrd fel, ha a szára bő, vedd be, egyáltalán nem nehéz.
9/11 anonim válasza:
Nem érdekel, ha lepontoznak, de ez teljesen korrekt így.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egy (1) darab hasznos választ!
2020. jan. 21. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!