Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű felsők állnak...

Milyen színű felsők állnak jól, ha sötétbarna a hajam, halványbarna a bőröm, télen fehérebb és zöldeskék a szemem?

Figyelt kérdés
Szerintetek a szürke felső jól állna? A lilán és a sárgán kívül bármit felveszek. Na jó, a feketét is mellőzöm. :) Ti nézitek egyáltalán,hogy milyen szín áll jól?
2010. júl. 21. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
nemfeltétlenül a hajszín dominál...
2010. júl. 21. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
a szememen kívül tökre úgy nézek ki (sötétbarna haj, kicsit kreolos bőr), mint te. Nekem majdnem fekete a szemem, de szoktam feketét hordani. A sárgát én is mellőzöm inkább, mert a sötét bőrömhöz nem áll jól. Nem vagyok egy nagy színszakértő, de szeretem a piros-fekete-fehér kombinációt magamon, a rózsaszínt és a kéket. A kékek közül az erősebb kékeket kedvelem, mert inkább az a szín tükrözi a stílusom, mint a halványkék. A mintás krémszínű felsőket is kedvelem, de a narancsot, a zöldet és a sárgát ritkán látni rajtam. Remélem tudtam segíteni :))
2010. júl. 21. 17:23
 3/3 anonim válasza:
Szerintem a kék minden árnylata jólállna
2010. júl. 22. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!